Hyppää sisältöön

Challenge Tour jatkuu Brnossa – koko kolmikko mukana kutsuilla

Oliver Lindell on 21-vuotias porvoolainen golfammattilainen

Challenge Tour -kausi 2019 jatkuu torstaina Brnossa. Kyseessä on yhden kilpailun ristiretki ennen kuin kiertueella alkaa pitkä kisaputki.

Challenge Tourin alkukausi jatkuu ja mukana ovat Brnossa käytävässä kilpailussa taas kaikki kolme suomalaista. Kukaan ei mahtunut mukaan omalla kategoriallaan, vaan kaikki joutuivat lopulta turvautumaan kutsuun. Tilanne tulee helpottumaan kun CT:llä alkaa pitkä kisaputki kesäkuun alussa jolloin vahvoilla kategorioilla pelaavat joutuvat suunnittelemaan kalenteriaan tarkemmin. 

Brnossa suomalaislippua heiluttavat Antti Ahokas, Oliver Lindell ja Roope Kakko. Ahokas sijoittui Espanjassa toiseksi, Lindell oli kauden ensimmäisessä kisassa 13:s. Roope Kakko on ainoa jolta puuttuu vielä vahva onnistuminen tältä kaudelta. 

”Peli on ihan hyvässä kunnossa, mutta se ei vielä näkynyt tuloksissa ensimmäisten kisojen aikana. Espanjassa kenttä istui virityksen puolesta tosi hyvin silmään, mutta en vain saanut tulosta kasaan”, Kakko harmitteli kisatauon aikana käydyssä keskustelussa. 

Oliver Lindell sai uudet mailat bägiinsä tauon aikana joka varmasti antaa virtaa porvoolaiseen tuleviin koetoksiin. Antti Ahokas vietti lomaa kotimaassa harjoitellen muun muassa Pickalassa. 

”Kyllä uudet mailat aina tuntuvat kädessä tosi hyvältä. Otin vanhan hybridin takaisin bägiin ja heitin rauta-kakkosen jäähylle. Saan paremmin istumaan viheriöille palloa sillä. Tämä on uusi kenttä minulle. Illalla pelataan yhdeksän reikää ja huomenna sitten joko ysi tai täysi kierros. Caddieksi saapuu huomenna valmentaja Juha Juvonen”, Lindell kertoo lentokoneesta. 

Kiertueen kannalta suurin tarina Brnossa on ranskalainen Antoine Rozner, joka on voittanut kaksi kertaa ensimmäisen kolmen kisan aikana. Jos Rozner voittoo Brnossa, pääsee hän hyppäämään European Tourille käsittämättömästi jo ennen kesäkuuta. 

Brnon kilpailun palkintopotissa on 200 000 euroa. 

Etsi luettavaa