Hyppää sisältöön

Castrenilla synkkä lopetus Skotlannissa

Matilda Castrenilla ei ollut aihetta tyytyväisyyteen Scottish Openin avauskierroksella. KUVA: GETTY IMAGES

Matilda Castrenin kelpo nousu etuysin jälkeen huuhtoutui takaysin lopussa.

Matilda Castren ja Ursula Wikström pelasivat avauskierroksen 75 (+3) lyönnillä tänään käynnistyneessä Scottish Openissa. Tulos riittää jaettuun 71. sijaan avauskierroksen ollessa vielä hieman kesken.

Kilpailun kolmas suomalainen on Tiia Koivisto, joka tarvitsi 78 (+6) lyöntiä 18 reiän kiertämiseen.

Castrenin ja Wikströmin täytyy huomenna petrata hieman ja Koiviston kosolti, mikä he meinaavat jatkaa pelejä viikonloppuna peräti kahden miljoonan dollarin turnauksessa, joka on LPGA:n ja LET:n yhteiskilpailu.

Castren oli vielä ennen kahta viimeistä reikää kelpo asemissa tuloksella yhden yli parin, mutta bogi-tupla-lopetus pudotti häntä yli 30 sijaa tuloksissa.

Kisaa johtaa Japanin Hinako Shibuno huipputuloksella 64 (-8). Toisena on Ruotsin Madelene Sagström kaksi lyöntiä japanilaisen perässä.

Vaikka suomalaiset eivät tänään kunnostautuneet, on pohjoismaalaisilla hyvin pullat uunissa, sillä kolmatta sijaa jakavat Ruotsin Caroline Hedwall ja Tanskan Nicole Broch Estrup tuloksella 68 (-4).

Kympin sakkiin mahtuvat myös Maja Stark (69), joka on jaetulla kuudennella sijalla, ja kymmenettä sijaa jakava Linnea Ström (70).

Tulospalvelu

Etsi luettavaa