Hyppää sisältöön

Castrenilla ja Raskilla hauska päivä Orlandossa

Matilda Castrenin kausi LPGA Tourin Tournament of Champions -kilpailuissa käynnistyi värikkäästi.

Tulokseen 72 (par) päätyneen Matilda Castrenin päivään mahtui viiden birdien vastapainoksi myös viisi bogia, jotka tiputtivat hänet terävimmän kärjen vauhdista. Hän on avauskierroksen jälkeen 18:ntena. Kilpailuun osallistuu 29 pelaajaa.

Kilpailun kärkipaikalla on Kanadan Brooke Henderson. Hän on tuloksessa -5 ja lyönnin Yhdysvaltain Nelly Kordaa edellä.

Kauden avauskilpailun ensimmäinen kierros ei ole koskaan helppo, kun takana on pitkä kilpailutauko. Tätä Castrenkin sanoi torstain kierroksen jälkeen.

”Vähän oli ruosteinen ensimmäinen päivä. Aika paljon tuli bogeja, mutta oli siellä paljon hyvääkin. Viisi birdieä taisi tulla. Mutta pitää hioa draiveja, niistä tuli tänään muutama ekstralyönti”, Castren sanoi tiedotteessa.

Viime kaudella NHL-uransa päättäneen Tuukka Raskin kanssa samassa ryhmässä pelanneen Castrenin ensimmäiset yhdeksän reikää sujuivat sananmukaisesti aurinkoisesti, sillä keli Orlandossa oli aamulla varsin komea. Kierroksen puolivälissä se kuitenkin muuttui.

”Takaysillä alkoi tuulla hirveästi. Pallon lyöminen ei ollut enää helppoa. Pääsin kuitenkin maaliin asti”, Castren nauroi.

Raskin kanssa Finnish Long Drink -juomabrändin osaomistajiin ja lähettiläisiin kuuluva Castren nautti päivästään NHL-tähden kanssa. Kierroksen aikana ehti vaihtaa ajatuksia molempia lähellä olevista aiheista.

”Meillä oli kyllä tosi mukavaa. Tuukka on hyvä ja rento tyyppi, ja hän on kaikille tosi ystävällinen. Me olemme molemmat Yhdysvalloissa töissä, niin siitä riitti juteltavaa, että millaista se on verrattuna Suomeen”, Castren sanoi.

”Juttelimme totta kai myös golfista ja lätkästä. Tuon Finnish Long Drinkin kautta meillä oli paljon yhteistä puhuttavaa.”

Julkisuuden henkilöiden kilpailuun osallistuvan Raskin sijoitus avauspäivän jälkeen on 25:s. Hän keräsi avauskierrokselta 22 pistettä muunnettuna pistebogina pelattavassa kilpailussa.

Lähde: Matilda Castrenin tiedote

TULOSPALVELUT

DP World TOUR

Qatar Masters
Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki

LPGA

Maybank Championship
Matilda Castren

LADIES EUROPEAN TOUR

Aramco Team Series, Riyadh
Noora Komulainen, Tiia Koivisto ja Ursula Wikström

AMATÖÖRIGOLF

Naisten joukkue-MM-kilpailut (Espirito Santo Trophy)
Katri Bakker, Henni Mustonen ja Emilia Väistö

LETAS

Santander Golf Tour, Zarazoga
Emily Penttilä, Tiia Teiniketo ja Emilia Tukiainen

AMATÖÖRIGOLF

European Men’s Club Trophy
Espoo Ringside Golf (Tommy Gulin, Joonas Hinkkanen ja Jussi Sahravuo)

AMATÖÖRIGOLF

Spanish International Ladies’ Stroke Play Championship
Anna Backman, Ada Huhtala, Oona Kuronen, Sandra Palin ja Adeliina Virtanen

Etsi luettavaa