Hyppää sisältöön

Castren ja Riihijärvi pelaavat perustajien kisassa LPGA:lla

Kiira Riihijärvi ja Matilda Castren pelaavat tällä viikolla New Yorkin lähellä. KUVAT: GETTY IMAGES

Matilda Castren ja Kiira Riihijärvi osallistuvat Founders Cupiin, jossa jaossa on mukava palkintopotti ja roppakaupalla ranking-pisteitä.

Viime viikon LPGA Tour -kilpailuista taukoa pitänyt Matilda Castren palaa tällä viikolla takaisin tositoimiin, kun LPGA Tourilla pelataan kiertueen perustajajäsenten kunniaksi nimetty Founders Cup. Kisa pelataan Castrenin synnyinkaupungin New Yorkin liepeillä.

Dewi Weberin ja Yu-Sang Houn kanssa kaksi ensimmäistä kierrosta pelaava Castren vietti väliviikon kotonaan Austinissa. Kisapaikalle hän saapui hyvissä ajoin alkuviikosta. Kisa pelataan Upper Montclair Country Clubin kentällä.

”Kenttä on sama kuin viime vuonna. On kiva, kun on samat maisemat. Ja kenttä on tosi hyvässä kunnossakin”, Castren kehui tiedotteessaan.

Torstaina käynnistyvässä kilpailussa mitellään kolmen miljoonan dollarin palkintorahoista, joista voittajalle lohkaistaan 450 000 dollaria. Myös tärkeitä kietueen ranking-pisteitä on jaossa roppakaupalla.

Castren lähtee Founders Cup -viikkoon innokkaalla mielellä. New Yorkissa hyvin viihtyvä Castren on myös laittanut merkille viikon positiiviset sääennusteet.

”Pitäisi olla hyvä sää koko viikon ajan. Pelikin tuntuu hyvältä, joten lähdetään katsomaan, mitä tämä viikko tuo tullessaan.”

Castrenin lisäksi myös Kiira Riihijärvi osallistuu kilpailuun. Hän pelaa kaksi ensimmäistä kierrosta Sveitsin Morgane Metreauxin ja Kiinan Ruixin Liun kanssa. Riihijärveltä on vielä tältä kaudelta cut läpäisemättä.

Lähde: Matilda Castrenin tiedote

Etsi luettavaa