Hyppää sisältöön

Castren alitti parin ja nousi 12:nneksi – tulosparannus eiliseen syntyi viheriöillä

Matilda Castren oli tyytyväinen peliinsä. KUVA: GETTY IMAGES

Kauden ensimmäinen par-tuloksen alitus ilahdutti Matilda Castrenia.

Matilda Castrenin toinen kierros Orlandossa pelattavassa Tournament of Champions -kilpailussa oli tuloksellisesti avauspäivää pari pykälää vahvempi. Tulos 70 nosti Castrenin yhteistulokseen -2, ja hän lähtee viikonlopun kierroksille jaetulta 12. sijalta.

Toistamiseen kierroksensa 10. reiältä käynnistänyt Castren aloitti päivänsä vahvasti. Hän oli kuuden pelaamansa reiän jälkeen jo kolme alle parin, mutta vahvan alun jälkeen birdiejä ei enää kovasta yrityksestä huolimatta näkynyt. Päivän jälkimmäiselle puolikkaalle syntyi kierroksen ainoa bogi.

Castren osasi nimetä heti kierroksen päätteeksi syyn, miksi perjantaina tulos oli avauspäivää parempi.

”Tänään oli vähän parempaa puttaamista. Niillä väylillä, missä missasin griinin lähestymisellä, sain paikattua parit hyvällä puttaamisella. Siitä oikeastaan se erotus tuloksessa eilisen ja tämän päivän välillä syntyi”, 27 kertaa putteria toisella kierroksella käyttänyt Castren kertoi tiedotteessa.

Vaikka ero kilpailun kärjessä jatkavaan Brooke Hendersoniin (-11) on reilu, pääsee Castren kuitenkin hyvistä lähtökohdista kahteen viimeiseen päivään.

”Tämä oli kauden ensimmäinen kierros alle parin. Tästä on ihan hyvä lähteä viikonloppuun.”

Julkkiskisassa kova taso

Kilpailu pelataan Orlandossa Lake Nona Golf and Country Clubilla pro-amina. Matildan lisäksi Suomesta mukana on entinen NHL-maalivahti Tuukka Rask, ja suomalaiset pelaavat samassa ryhmässä.

Julkkiksilla on oma kilpailunsa, joka pelataan muokattuna pistebogina. Kahden kierroksen jälkeen Rask on saalistanut yhteensä 44 pistettä, mikä riittää jaettuun 35. sijaan 55 pelaajan joukossa.

Sivukisaa johtaa ylivoimaisesti Mardy Fish, joka on entinen tennispelaaja. Hän on saalistanut 78 pistettä. Toista sijaa jakaa golflegenda Annika Sörenstam, jonka kotiklubilla kilpailu pelataan. Ruotsalaisella pojoja on yhteensä 69.

Mainos

Golf kuuluu kaikille – Suomen edullisin pelioikeus?

Edullisella pelioikeudella pelaat rajoituksetta Hills by GoGolfin 18-reikäisellä Punaiset-kentällä sekä Kurk Golfin 9-reikäisellä Hill-kentällä. Voit kauden aikana laajentaa pelioikeuden koskemaan myös muita kenttiämme.

Golf kuuluu kaikille -pelioikeutta myymme nyt rajoitetun erän hintaan 399 €

Taso julkkisten sarjassa on kova, sillä plussan tasoituksella pelaavan Fishin lyöntipelitulos kahdelta kierrokselta on -6 (71-67).

Lähde: Matilda Castrenin tiedote

TULOSPALVELUT
TARJOAA

DP WORLD TOUR

Dubai Desert Classic
Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki

AMATÖÖRIGOLF

NSW Medal, miehet
Jaapo Jämsä

AMATÖÖRIGOLF

NSW Medal, miehet
Katri Bakker ja Henni Mustonen

ALL THAILAND GOLF TOUR

Boonchu Ruangkit Championship
Janne Kaske


Etsi luettavaa