Hyppää sisältöön

Castrénin huippuvire jatkuu – Matilda kympin sakissa LPGA-kiertueella

Matilda Castrénillla on elämänsä kovin viiden kisan menestyssarja allaan ennen Floridan kisaa

Matilda Castrén pelasi loistavasti viimeiset yhdeksän reikää ja nousi avauskierroksen jälkeen kymmenen parhaan joukkoon LPGA-kiertueen osakilpailussa Yhdysvalloissa.

Matilda Castrénin vahva vire Yhdysvalloissa jatkuu. Viime viikolla hän voitti ensimmäisenä suomalaisena Symetra Tourin osakilpailun. Eilen hän pelasi loistavasti LPGA-kiertueella ja mahtuu avauskierroksen jälkene kymmenen parhaan joukkoon.

Castrén pelasi avauskierroksen tulokseen 69 (-3) LPGA Drive On Championshipissä. Kärkeen hänellä on eroa neljä lyöntiä.

Suomalainen aloitti kilpailun kymppireiältä. Hän teki ensimmäisen yhdeksän reiän aikana kaksi bogia, mutta onnistui birdiessä molemmilla par 3 -rei’illä. Reiät 10–18 sujuivat siis tulokseen par. Takaysillään Matilda ei tehnyt yhtään bogia. Sen sijaan birdiejä syntyi kolme, molemmille par 5 -rei’ille sekä viimeiselle reiälle, joka on par 4.

Kilpailun kärjessä ovat Yhdysvaltain Danielle Kang ja Jennifer Song, jotka kiersivät Great Watersin kentän tulokseen 65 (-7). Yhdysvalloilla on kisan kolmoisjohto, sillä heistä lyönnin päässä on Ally McDonald.

Tänään Matilda lähtee kierrokselle aamulla klo 9.06 paikallista aikaa.

Castrén pelaa LPGA Tourilla debyyttikauttaan, ja paras sijoitus on muutaman viikon takaa, kun hän sijoittui Women’s PGA Championshipissä jaetulle 23 sijalle. Kiertueen rankingissa Matilda on sijalla 74, kun 60 parasta pääsee mukaan joulukuussa pelattavaan päätöskilpailuun. Ranking-ykkönen on kisaa johtava Danielle Kang.

Tulospalvelu

LPGA Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Urheilu -kanavalta

Etsi luettavaa