Hyppää sisältöön

Castrén aloittanut väkevästi – noussut jo seitsemänneksi Greensborossa

Matilda Castrén on aloittanut loistavasti päätöskierroksen Drive On Championship -kisassa.

Matilda Castrén on tehnyt viiden ensimmäisen reiän aikana kolme birdieä ja noussut takaisin taistelemaan huippusijoituksesta LPGA-kiertueen kisassa.

Matilda Castrén on aloittanut loistavasti LPGA-kiertueen Drive On Championship -kilpailun päätöskierroksen. Kuudeden reiän jälkeen Matilda on kierrostaan kolme alle parin ja yhteistuloksessa kahdeksan alle.

Eilisen lievän epäonnistumisen jälkeen Castrén on noussut takaisin kymmenen parhaan joukkoon kilpailussa. Hän jakaa seitsemättä sijaa viiden reiän jälkeen.

Birdiet Matilda on tehnyt rei’ille kaksi, neljä ja viisi, joten eilisen jälkeen hän on jo ohittanut eilisen birdie-saldonsa. 

Kisaa johtavaan Ally McDonaldiin Castrénilla on viisi lyöntiä ja kolmanteen sijaan kolme lyöntiä. McDonald ei ole vielä lähtenyt kierrokselle.

Suora lähetys kilpailusta alkaa Viaplayllä ja V Sport Golf -kanavalla klo 19. Siihen asti Matildan etenemistä voi seurata LPGA-kiertueen verkkosivuilta.

Castrén debytoi tällä kaudella LPGA-kiertueella, jossa hänen paras sijoituksensa on toistaiseksi 23:s. Kiertueen rankingissa hän on sijalla 74.

Tulospalvelu

LPGA-kiertue on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta

Etsi luettavaa