Hyppää sisältöön

Casey kettuili Fleetwoodille Instagramissa – löytyykö harvinaiselle setille oikea hinta?

Paul Casey ja Tommy Fleetwood ovat sitä mieltä

Paul Caseylla on jotain mitä Tommy Fleetwood himoitsee. Casey kuitenkin pihtaa omaisuuttaan, eikä ole antanut tai myynyt sitä maanmiehelleen ainakaan vielä.

Paul Casey omistaa yhden harvinaisimmista golfseteistä maailmassa. Niken VR Pro -rautojen valmistus lopetettiin kun Nike lakkasi valmistamasta golfmailoja. Tommy Fleetwood on pelannut jo pitkään kyseisellä setillä, mutta joutui vaihtamaan keväällä varasettiinsä. 

Nyt käytössä on ollut viimeinen setti jo yli puolen vuoden ajan. Fleetwood on metsästänyt vastaavaa settiä koirien ja kissojen kanssa, mutta ainoa keneltä se tuntuu löytyvän on kiertuekaveri Paul Casey. Ryder Cup -kaveri ei kuitenkaan ole myynyt tai antanut settiä Fleetwoodille. 

Saaga tuntuu varsin uskomattomalta, sillä Caseylla ei ole pikkurahasta pulaa. Hän kertoo, että ei ole antamassa settiä ilmaiseksi, eikä Fleetwood ole tarjonnut ainakaan vielä riittävää summaa mailoista. 

Jos käy niin, että Fleetwoodin vanhat mailat kuluvat loppuun, voi hyvin olla, että tarjouskin nousee korkeammaksi! Casey ei varsinaisesti tee kampanjallaan hyvää omalle imagolleen. Sisäpiirin tietojen mukaan kyseessä ei varsinaisesti ole kiertueen pidetyin kaveri. 

    Näytä tämä julkaisu Instagramissa.         

Stumbled across this little stash. #tbt #nikegolf #tommyfleetwoodcallme

Henkilön Paul Casey (@paul_caseygolf) jakama julkaisu Joulu 13, 2018 kello 9.07 PST

 

Etsi luettavaa