Hyppää sisältöön

Caroline Hedwallin vuoro pistää painetta Korean tähdille Evian Championshipissa

Caroline Hedwallin toinen ykköstila kuudesta LET:lla saavutetusta tuli Finnair Mastersissa vuonna 2011

Ruotsin 30-vuotias Caroline Hedwall (72-64,-6) nousi ennen lauantain kierrosta Evian Championshipissa kuudenneksi ja parhaaksi eurooppalaiseksi korealaisten hallitsemassa naisten majorissa

Paula Creamerin veto Ranskassa pidettävässä majorissa katkesi perjantaina. Jenkkikonkarin tulokset 64-76 jättivät hänet jo kahdeksan lyönnin päähän Mi Hyang Leestä (132).

Perjantain tähti oli kahdeksan birkkua ja bogin tehnyt Caroline Hedwall joka sai tuloksekseen 64, seitsemän alle. 

Hedwall oli juniori- ja amatööriaikoinaan supertähti. Ammattilaiseksi siirtymisensä jälkeen hän nousi nopeasti Euroopean tähtien joukkoon. Vanhalla mantereella voittoja on kertynyt kuusi. 
USA:ssa menestys on jäänyt vaisuksi, eikä voittoja ole tullut. Tähti on hiipunut myös majoreissa, joissa 36 osallistumiskertaa ovat tuottaneet vain yhden  sijoituksen kärkikymmenikköön.

Perjantaina Hedwallin huipputulos tuli melkoisena yllätyksenä taistelijalta, joka on kolmessa pelaamassaan Solheim Cupissa saalistanut pisteitä mainiolla 65,2 prosentin teholla. Syksyllä Skotlannissa pelattavaan seuraavaan ottelusarjaan Hedwall tarvitsee kovia näyttöjä  Evian Championshipissa ja / tai seuraavan viikon British Openissa.

Hedwall aloitti lauantain kierroksensa kolmella perättäisellä birkulla ja oli kierrostaan kymmenen reikää pelattuaan edelleen kuudentena neljä lyöntiä kärjestä.

Viasat ja Viaplay näyttävät kilpailun suorina lähetyksinä.

Kilpailun tulosseurannan löydät täältä.

Etsi luettavaa