Hyppää sisältöön

Carl Stensonilla jäätävän kova sisääntulo kilpagolfiin – Woodsit saivat kovan haastajan

Carl ja Henrik Stenson ovat saaneet kisan alla rauhan harjoitella suurimman osan huomiosta kohdistuessa Charlie ja Tiger Woodsiin

Henrik ja Carl Stenson (-6/7reikää) tekivät PNC Championshipissa kovinta jälkeä ensimmäisen kierroksen ollessa käynnisssä Orlandossa.

Älkää unohtako Stensonin parivaljakkoa!
Näin olisi voinut muistutella Tiger ja Charlie Woodsista hullaantunutta mediaa ja yleisöä Carlton–Ritz Golf Clubilla Orlandossa ennen PNC Championshipin käynnistymistä.

11-vuotias Carl Stenson on hänkin asunut USA:ssa koko ikänsä, vieläpä lähempänä viikonlopun kisakenttää kuin Woodsit. Sekin tiedetään, että Carl treenaa kotikylässään Lake Nonassa yhdessä Annika Sörenstamin lasten kanssa. Kuten twiitistä näkyy,  Carl Stenson on jopa hieman pidempi kuin häntä vanhempi Charlie Woods. 

Henrik Stenson ja Carl saivat loistostartin kisaan. Carl viimeisteli (scramble) parivaljakon eaglen viidennellä (par-5).

Kun he olivat pelanneet seitsemän reikää, ruotsalaispari oli kuusi alle parin. Samassa tuloksessa oli myöskin John Daly poikansa John Daly II:n kanssa yhtä monta reikää pelattuaan. Siis käytännössä yhden ”yli birdien.”

Vaikka tahti hivenen hiipuisikin, sillä pärjäisi todella hyvin. Edellisvuonna voittotulokseksi muodostui 36-reiän kisassa -25 Justin ja Mike Thomasin tekeminä.

Moittimista ei ole myöskään Thomasien (-5/6) ja heidän kanssaan viimeisesssä parissa pelaavien Woodsien (-4/6) tuloksessa.

Birdie- ja eaglekaruselli pyörii vuodesta 1995 järjestetyssä kahden sukupolven kisassa joka kuuluu seniori-ikäisten Champions Touriin. 
Tahtia lyövät seniori-ikää lähestyviensä isiensä pareina loistavat 11-ja 12-vuotiaat Carl ja Charlie.

Mikäpä olisi parempi kruuunaus kisalle kuin se, että sunnuntaina kisan voitosta pelaisivat Stensonit Woodsien kanssa.

PNC Championship

Etsi luettavaa