Hyppää sisältöön

Caddie-kuningas avasi television golfkanavalle viiden vuoden tauon jälkeen: ”Mastersin sunnuntai oli poikkeus”

Steve Williams käänsi Mastersin päälle maanantai-aamuna kotonaan

Tiger Woodsin entinen caddie Steve Williams ei ole kiinnostunut huippugolfista enää. Williams päätti kuitenkin seurata entisen pomonsa peliä Mastersin viimeisellä kierroksella.

Steve Williams on nähnyt maailman parasta golfia lähimpää läpi caddie-uransa. Tämän takia häntä ei ole juuri eläkepäivillään kiinnostanut katsella televisiosta golfia. Tigerin mahdollinen Mastersin voitto sai hänet kuitenkin kääntämään kanavalle Uuden-Seelannin aikaa maanantaiaamuna. 

”Olen nähnyt hänen swingaavan mailaa, mutta nyt kaikki tuntui olevan tasapainossa”, Williams kirjoittaa blogissaan. 

Hän ei ollut mukana vielä vuonna 1997 kun Tiger voitti ensimmäisen Mastersinsa, mutta sanoo reaktion kertoneen oleellisen: 

”15:nnen majorin voittaminen oli Tigerille paljon vaikeampaa kuin ensimmäisen majorin. Se vapautuneisuus voiton hetkellä kertoi miehen muuttuneen paljon viimeisten vuosien aikana”, Williams pohtii. 

Hän uskoo, että Arnold Palmerin kuolema vuodelta 2016 on muuttanut Woodsin näkökulmaa omaan persoonaansa. 

”Hän haluaa varmasti tulla muistetuksi kuten Arnold Palmer, yleisön suurena suosikkina ja helposti lähestyttävänä hahmona”.

Williamsin teksti on kokonaisuudessaan luettavissa tästä: 

Steve Williams teki pitkään hommia Woodsin jälkeen myös Adam Scottin kanssa, mutta nykyään uusseelantilaista ei nähdä enää kilpagolfareenoilla. 

Etsi luettavaa