Hyppää sisältöön

Bryson DeChambeaun sopimus Cobran kanssa päättyi vuoteen 2022 – uutta sopimusta hierotaan

Vaikka sopimus on päättynyt, Bryson DeChambeau käyttää edelleen Puman vaatteita, mikä viittaisi siihen, että hän haluaisi solmia uuden diilin Cobra Puma Golfin kanssa. KUVA: GETTY IMAGES

Bryson DeChambeau on tällä hetkellä vapaa käyttämään mitä välineitä tahansa.

Eilen kirjoitimme, että Bryson DeChambeaun on ottanut käyttöönsä TaylorMade Stealth 2 -draiverin, vaikka hän on Cobra Puma Golfin pelaaja.

Totuus kuitenkin on, että DeChambeaun ja Cobran välinen sopimus päättyi vuoden 2022 lopussa. Sen sijaan Cobra ja DeChambeau neuvottelevat parhaillaan uudesta sopimuksesta.

Tästä syystä DeChambeau edelleen käyttää Puman vaatteita ja Cobran bägiä, vaikka periaatteessa on jo ns. vapaa agentti mitä tulee välineisiin ja vaatteisiin.

Arvatenkin kummatkin tahot haluaisivat yhteistyölle jatkoa. DeChambeau on vahvasti profiloitunut Cobran pelaajaksi. Hän muun muassa käyttää ainoana huippupelaajana tasapitkiä rautamailoja, ja Cobra puolestaan on ainoa suuri välinemerkki, joka niitä valmistaa.

DeChambeau siirtyi viime vuonna LIV Golfiin. Tällä viikolla hän osallistui Asian Tourin Saudi International -kilpailuun, josta putosi jatkosta selvin lukemin.

Saudi International on Asian Tourin International Seriesin kilpailu, jossa on jaossa viisi miljoonaa dollaria. Mukana ovat käytännössä kaikki LIV Golfin pelaajat.

Kilpailun kolmas kierros on kesken. Kärjessä ovat Cameron Young ja Abraham Ancer. Youngin pääkiertue on PGA Tour ja Ancerin LIV Golf. He ovat tuloksessa -12.

TULOSPALVELUT

DP World TOUR

Qatar Masters
Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki

LPGA

Maybank Championship
Matilda Castren

LADIES EUROPEAN TOUR

Aramco Team Series, Riyadh
Noora Komulainen, Tiia Koivisto ja Ursula Wikström

AMATÖÖRIGOLF

Naisten joukkue-MM-kilpailut (Espirito Santo Trophy)
Katri Bakker, Henni Mustonen ja Emilia Väistö

LETAS

Santander Golf Tour, Zarazoga
Emily Penttilä, Tiia Teiniketo ja Emilia Tukiainen

AMATÖÖRIGOLF

European Men’s Club Trophy
Espoo Ringside Golf (Tommy Gulin, Joonas Hinkkanen ja Jussi Sahravuo)

AMATÖÖRIGOLF

Spanish International Ladies’ Stroke Play Championship
Anna Backman, Ada Huhtala, Oona Kuronen, Sandra Palin ja Adeliina Virtanen

Etsi luettavaa