Hyppää sisältöön

Bryson DeChambeaun sopimus Cobran kanssa päättyi vuoteen 2022 – uutta sopimusta hierotaan

Vaikka sopimus on päättynyt, Bryson DeChambeau käyttää edelleen Puman vaatteita, mikä viittaisi siihen, että hän haluaisi solmia uuden diilin Cobra Puma Golfin kanssa. KUVA: GETTY IMAGES

Bryson DeChambeau on tällä hetkellä vapaa käyttämään mitä välineitä tahansa.

Eilen kirjoitimme, että Bryson DeChambeaun on ottanut käyttöönsä TaylorMade Stealth 2 -draiverin, vaikka hän on Cobra Puma Golfin pelaaja.

Totuus kuitenkin on, että DeChambeaun ja Cobran välinen sopimus päättyi vuoden 2022 lopussa. Sen sijaan Cobra ja DeChambeau neuvottelevat parhaillaan uudesta sopimuksesta.

Tästä syystä DeChambeau edelleen käyttää Puman vaatteita ja Cobran bägiä, vaikka periaatteessa on jo ns. vapaa agentti mitä tulee välineisiin ja vaatteisiin.

Arvatenkin kummatkin tahot haluaisivat yhteistyölle jatkoa. DeChambeau on vahvasti profiloitunut Cobran pelaajaksi. Hän muun muassa käyttää ainoana huippupelaajana tasapitkiä rautamailoja, ja Cobra puolestaan on ainoa suuri välinemerkki, joka niitä valmistaa.

DeChambeau siirtyi viime vuonna LIV Golfiin. Tällä viikolla hän osallistui Asian Tourin Saudi International -kilpailuun, josta putosi jatkosta selvin lukemin.

Saudi International on Asian Tourin International Seriesin kilpailu, jossa on jaossa viisi miljoonaa dollaria. Mukana ovat käytännössä kaikki LIV Golfin pelaajat.

Kilpailun kolmas kierros on kesken. Kärjessä ovat Cameron Young ja Abraham Ancer. Youngin pääkiertue on PGA Tour ja Ancerin LIV Golf. He ovat tuloksessa -12.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

LAdies European TOur

Aramco Team Series, Singapore
Tiia Koivisto, Ursula Wikström

DP WORLD TOUR

SDC Championship
Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki

ASIAN TOUR

DGC Open

LIV GOLF

LIV Golf, Tucson

PRO GOLF TOUR

Red Sea Egyptian Classic
Lassi Burman, Alex Hietala, Matias Rantala

PGA TOUR LATINoAMERICA

Termas De Rio Hondo Invitational
Toni Hakula

PGA Tour CHAMPIONS

Hoag Classic

Etsi luettavaa