Hyppää sisältöön

Bryson DeChambeau voimissaan koronaviruksen taltutettuaan – jahtaa voittoa Memphisissa

Bryson DeChambeau on  pelannut maaliskuussa saavuttamansa Arnold Palmerin kisan voiton jälkeen vihkoon etenkin isoissa kisoissa

Mailanpään vauhtia pudottanut ja viisi kiloa laihtunut bighitter saa pelikaverikseen kisaa kahdella lyönnillä johtavan Harris Englishin.

Bryson DeChambeau sai positiivisen tuloksen koronatestissä reilu pari viikkoa sitten valmistautuessaan Tokion olympialaisiin lähtöön. Mielenkiintoista asiassa on ainakin se, että olympiaurheilijana hänellä olisi ollut ottaa rokotukset jo hyvissä ajoin ennen kisoihin lähtöä.

”Rokotus ei välttämättä estä tartuntaa. Minä olen nuori, ja annan rokotteeni mennä niille, jotka sen tarvitsevat. Ei ole mielestäni oikein, että minulle tarjottu rokote on pois sellaiselta joka sitä tarvitsee”, DeChambeau pyöritteli sanojaan ennen kisaa Golf Channelille antamassaan haastattelussa.

WGC:n kisaan Memphisiin hän tuli viisi kiloa laihtuneena ja kevyempää harjoitusta reilun viikon tehneenä.

”Odotukseni kilpailussa menestymisen osalta eivät ole kovin korkealla. Pyrin lähinnä saamaan svingini toimivaksi. Ehkä tämä yhdistelmä tuo hyvän lopputuloksen.”

Kolmen kierroksen jälkeen voidaan todeta, että DeChambeau on hyvin rakentamallaan kartalla. Kierrostuloksin 65-66-63,-16 hän on jaetulla toisella tilalla, ja pääsee sunnuntaina pelaamaan kisaa johtavan Harris Englishin kanssa.

”Mailanpään vauhti on hieman alhaisempaa kuin ennen sairastumista. Ehkä se on auttanut minua pitämään pallon paremmin väylilllä, 29 kertaa 42:sta peliään lyhyeksi leikatulta alueelta avauksen jälkeen lyönyt DeChambeau kiittelee.

Harris English (-18) siirtyy Fedex Cupin johtoon, mikäli hän voittaa kalenterivuoden aikana jo kolmannen kerran.

”Nautin Brysonin kanssa pelaamisesta. Siinä on paljon samaa kuin Bubba Watsonin pelin seuraamisessa, nähtävää riittää”, English ennakoi päätöskierroksen kulkua.

World Golf Championships-FedEx St. Jude Invitationalin voittotaistoon mielivät myös Cameron Smith (-16), Abraham Ancer (-14), Scottie Scheffer (-13) ja Ian Poulter (-13)

Tulospalvelu

Etsi luettavaa