Hyppää sisältöön

Bryson De Chambeau tähdittää Wells Fargo Championshipia – Joko on Rory McIlroyn vuoro onnistua?

Bryson  DeChambeaun kyydissä lapakin irtoaa tavallista useammin varresta. Kuva edellisvuoden PGA Champioshipista

Maailmanlistan 15:sta ensimmäisestä kymmmenen iskee sarviaan yhteen Quail Hollow Clubilla Pohjois-Carolinassa.

PGA Tourin Charlotessa järjestettävä Wells Fargo Championship on yksi kevään kovimmista tapahtumista paitsi kentän, myös tunnelmansa ja tasokkaan pelaajakatraan ajankohtansa vuoksi. 
PGA Championshipiin on kaksi viikkoa, torstaina alkava kisa on useimmille kenraaliharjoitus kauden toiseen majoriin.

Quail Hollow Club  isännöi PGA Championshipia 2017 Justin Thomasin voittaessa, kisa palaa samalle kentälle 2025.

Loppuviikosta luvassa on todella kovatasoinen kilpailu, jossa lähes varmasti nähdään kärkipäässä supertähtiä.
Justin Thomas muodostaa yhdessä Jon Rahmin, Xander Schauffelen ja Bryson DeChambeaun kanssa ykkössuosikkien rivistön. 

Thomas on kalenterivuoden aikana voittanut jo Players Championshipin,  DeChambeau Arnold Palmer Invitatinonalin.

DeChambeau ilahdutti ja kohahdutti golfia seuraavia Bay Hillin kisassa kahdella häikäisevällä avauksellaan veden yli linjoilla, joita muut eivät ole aiemmin saavuttaneet.

Jon Rahmilla ei ole vuodenvaihteessa tapahtuneen välinevaihdoksen (Taylormade – Callaway) jälkeen napannut.  Kahdeksassa kisassa kolmasti sijoitttuminen viidenneksi ja kahdesti seitsemäneksi ovat voitonnälkäiselle espanjalaiselle vain tyydyttävä saldo.
Mastersia 15:n reiän jälken johtanut, ja mahdollisuutensa 16:n vesiesteeseen upottanut  Xander Schauffele palaa tauon jälkeen narujen sisäpuolelle. 

Ykkösluokan haastajia riittää. Viktor Hovland nousi edellisviikon kolmannella sijallaan maailmanlistan 11:ksi. Patrick Reed, Patrick Cantlay, Tony Finau  ja Webb Simpson antavat jatkuvasti näyttöjä Ryder Cupia varten

Vihreä maili erottelee jyvät akanoista

Suosikkeihin on syytä nostaa onnettomasta alkukaudesta huolimatta kahdesti Quail Hollow Clubilla voittanut Rory McIlroy, joka on valahtanut maailmanlistalla jo 15:ksi. 
McIroylla on hallussaan myös kenttäennätys (61,-10). Pohjois-Irlantilainen on kestomenestyjä viikonlopun kisassa. Seitsemällä viimeisellä osallistumiskerralla heikoin sijoitus on 16.

Viimeiset kolme reikää kulkevat nimellä ”vihreä maili”, jonka kaksi 450 metristä par-nelosta sekä yli 200 metrinen par-kolmonen näiden välissä eivät anna mitään ilmaiseksi. 
Etenkin ylämäkeen pelattava päätösreikä tyylikkään vesiesteen ja mainion bunkkerointinsa johdosta on noussut todelliseksi klassikoksi.

C Moren suora lähetys käynnistyy torstaina kello 21.00 kestäen  01.00 asti. Valitttuja kärkiryhmiä seuraava lähetys (Featured Groups) tarjoaa nähtävää jo 14.30 alkaen.

Tulospalvelu 

Etsi luettavaa