Hyppää sisältöön

Brooks Koepka sivuutettiin taas urheilumediassa

Brooks Koepka voitti toisen peräkkäisen U.S. Open tittelin kesäkuussa.

Hiljainen amerikkalainen on saanut kovin vähän huomiota golfmediassa. Nyt mies sivuutettiin myös tavallisessa urheilumediassa.

Amerikkalainen urheilukanava ESPN listasi vuoden 2018 top 20 parasta urheilijaa. Kaksi majoria voittanut maailmanlistan ykkönen Brooks Koepka ei mahtunut listalle lainkaan. Brooksin kausi alkoi vasta kesällä kun Masters ja alkukausi jäivät väliin rannevamman takia. Koepka siis voitti kaksi kolmesta pelaamastaan majorista. 

Brooks oli vuoden pelaaja PGA Tourilla mutta sai hyvin vähän huomiota kauden aikana golfmediassa. PGA Championshipissä tuoretta U.S. Open voittajaa ei edes haastateltu avauskierroksen (69) jälkeen. Tour Championshipissä Koepka jätettiin pois kilpailua edeltävästä lehdistötilaisuudesta. 

Loistava kausi ei saanut tunnustusta ESPN listalla. Golfia ei kuitenkaan unohdettu, sillä LPGA Tourin vuoden pelaaja Ariya Jutanugarn oli hienosti neljäntenä.

Brooks Koepka osoitti tyytymättömyytensä twitterissä.

Kaksi majoria, maailmanlistan ykköspaikka ja vuoden pelaajan titteli, vielä loukkaantumisen lyhentämällä kaudella ei riitä tunnustukseen urheilumediassa? Mitä jos saman kauden olisi pelannut Rickie FowlerRory McIlroy tai Tiger Woods? Nämä miehet olisi varmasti nähty ESPN listan kärkiviisikossa!

Etsi luettavaa