Hyppää sisältöön

Brooks Koepka omassa luokassaan PGA Championshipissa: ”Pelini ei ole tuntunut näin hyvältä pitkään aikaan”

Brooks Koepka taituroi lähipelillään seitsemän birkkua ja selvitti vaikeista paikoista parit

Puolustava mestari on tuskin koskaan aiemmin onnistunut majorin avauskierroksella Brooks Koepkan (63) tavoin tyrmäämään haastajiaan. Tiger Woods (+2) jäi yhdeksän lyönnin päähän.

Edellisistä seitsemästä pelaamastaan majorista kolme voittanut Brooks Koepka varasti täydellisesti shown Bethpage Black Coursella.  Hän oli strokes gained -tilastoissa paras pelaaja tiiltä viheriölle ja ykkönen myös viheriöillä. 

Koepka onnistui välttämään bogeyt. Huomionarvoista on sekin, että kaikki seitsemän birkkuaan hän teki par-kolmosilla ja nelosilla. Kahdella par-viitosella tuloskorttiin merkattiin parit.

”Löin todella hyvin avauksiani, ja ne pysyivät väylillä, mikä on tällä kentällä tärkeintä. Rautalyöntini toimivat. Silloin kun missasin niillä, lähipelini oli kunnossa ja putteri todella kuuma. Pelini ei ole pitkään aikaan tuntunut näin hyvältä”, Koepka tiivisti pelinsä Francesco Molinarin (+2)  ja Tiger Woodsin (+2) kanssa.

Woods joutui väärälle puolelle tuloslistaa jo ulosmenossa, jossa hän teki kaksi tuplabogia ja vain yhden birkun. Sisääntulossa (kentän 1-9) Woods aloitti hurmoksellisesti tehden neljän reiän jaksoon kaksi birkkua ja eaglen. Kiri tyssäsi loppureiíllä kolmeen bogiin.

Koepkan 63  lyönnin tulos sivuaa PGA Championshipin ennätystä ja on Bethpage Blackin kenttäennätys. Majoreissa alemman tuloksen (62) on pelannut vain Open Championshipissa Branden Grace.

Loppuun asti pelanneista toisena oli aamupäivän jälkeen Tommy Fleetwood (-3)

Tulospalvelu

Etsi luettavaa