Hyppää sisältöön

Brooks Koepka: ”Jos olisimme tapelleet Dustinin kanssa, toisella olisi varmasti musta silmä”

Brooks Koepka sanoo

Brooks Koepka otti haastattelussa kantaa moniin asioihin ja puhui vapautuneesti muun muassa Ryder Cupin jälkipyykistä. Hän sanoo, että tappelu Dustin Johnsonin ja hänen välillä on täyttä kaupunkilegendaa.

Brooks Koepka ei pelkää ottaa kantaa asioihin. Hän on hiljattain puhunut suunsa puhtaaksi hitaasta pelistä ihmetellen miten pallon lyöminen voi olla niin vaikeaa. Nyt hän kertoi haastattelussa näkemyksiään Ryder Cupin jälkipyykistä. 

”Kuten varmasti suurin osa ymmärtää, että jos minä ja Dustin (Johnson) tappelisimme kunnolla, toisella olisi varmasti musta silmä sen jälkeen”, Koepka heittää. Hän kertookin  WFAN’s Boomer and Gion haastattelussa, että asia on täyttä legendaa. 

Maailmanlistan kakkonen otti kantaa myös Patrick Reedin erikoiseen käytökseen Ryder Cupin jälkeen. Reedin raportoitiin valittaneen Jim Furykin ihmeellisistä peluutusvalinnoista ja hämmästelleen miksi häntä ei peluutettu Jordan Spiethin kanssa. 

”Patrick on mielestäni loistava kaveri. Hän tekee omaa hommaansa ja on todella perhekeskeinen. Hän pelaa harjoituskierroksensa usein yksin ja ei välttämättä vietä niin paljoa aikaa muiden kanssa”, Koepka kertoo Reedista. 

”Patrick laittoi minulle ja ryhmälle tekstarin Ryder Cupin jälkeen, jossa hän kertoi, että asiat oli viety pois asiayhteyksistä lehden New York Timesin kirjoituksissa. Hän laittoi meille erikseen pahoittelut viestillä aiheuttamistaan lausonnoista”, Koepka kertoo. 

 

Etsi luettavaa