Hyppää sisältöön

Bradley johtaa BMW Championshipiä – katso avauskierroksen parhaat palat

Keegan Bradley aloitti PGA Tourin kauden toiseksi viimeisen kierroksen parhaimmin.

Keegan Bradley johtaa avauskierroksen jälkeen PGA Tourin toista finaalikilpailua, BMW Championshipiä. Yhdysvaltalainen pelasi ensimmäiset 18 reikää tulokseen 64 (-7) ja on nyt askeleen lähempänä kiertueen kokonaiskilpailun FedEx Cupin finaalia Tour Championshipiä.

Bradley lähti toiseksi viimeiseen kilpailuun sijalta 44, kun 30 parasta pelaajaa pääsee mukaan kauden huipennukseen. Mikäli sijoitukset pysyisivät ennallaan, nousisi hän FedEx Cupissa kolmanneksi.

Bradley, jonka uran kovin saavutus on vuonna 2011 otettu PGA Championshipin voitto, pelasi ensimmäiset yhdeksän reikää kuusi alle ja takaysin yhden alle parin. Eroa toisena olevaan Adam Scottiin on lyönti. Kolmatta sijaa jakavat Harold Varner III, Justin Thomas ja Shane Lowry.

Maailmanlistan ykkönen Scottie Scheffler ja Rory McIlroy aloittivat kilpailun tuloksella 68 (-3). Viime viikolla karsiutunut kaksikko on päässyt takaisin pelin päälle.

Viime viikon voittaja ja FedEx Cupin kärkeen voiton ansiosta noussut Will Zalatoris pelasi pariin. BMW Championshipiin pääsi mukaan kokonaispisteiden 70 parasta pelaajaa, joista mukana on 68.

Voit katsoa koosteen kilpailun avauskierroksen tapahtumista jutun pääkuvan kohdalta.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa