Hyppää sisältöön

Borrelioosi riivaa major-voittajan perhettä

Jimmy Walker oli uransa huipulla voitettuaan PGA:n mestaruuden vuonna 2016. Sittemmin pelit eivät ole kulkeneet, vaan Walker on kärsinyt sairastelusta.

Jimmy Walkerin pelit ovat menneet penkin alle uran ensimmäisen major-voiton jälkeen. Borrelioosiin sairastunut Walker ei löytänyt enää energiaa harjoitteluun ja kärsi myös muista oireista. 

Perheen painajainen ei ota loppuakseen. Joulukuun puolivälissä Walkerin vaimolla Erin Walkerilla löydettiin sama sairaus. Kumpikaan ei ollut nähnyt punkin puremasta tulevan sairauden oireita pureman yhteydessä. Erin Walker elää kuitenkin toivossa, että hänen sairautensa olisi havaittu tarpeeksi ajoissa. 

Tauti ei tartu kahden ihmisen välillä. Tämä tekeekin sattumasta todella harvinaisen. Jimmyn uskotaan saaneen punkin puremasta metsästysreissullaan. Erin Walkerin uskotaan saaneen pureman seuratessaan miehensä pelejä. 

Erin Walker kertoo kirjoituksessaan Jimmyn kärsineen myös masennuksen oireista. Jatkuva paha olo ja energian puute johtivat myös henkisiin vaikeuksiin. 

Walker aikoo palata kentille vielä tammikuun aikana. Erin Walker pyrkii jatkamaan kilparatsastusuraansa myös mahdollisimman nopeasti jos sairaus sallii.

Erin Walkerin kirjoitus kokonaisuudessaan:

Etsi luettavaa