Hyppää sisältöön

BMW PGA Championship – Jos McIlroy jatkaa huippupeliä Noren uhkaa lopettaa golfin – Mikko Korhonen toisella sijalla

BMW PGA Championshipissä Alex Noren kertoi nähneensä uransa parhaan golfkierroksen. Sen pelasi Rory McIlroy (-12), joka nousi kolmen lyönnin johtoon avauskierroksilla 67-65.

Perjantaina Rory (65) ja Alex (68) pelasivat molemmat hyvät kierrokset nousten tuloslistan etusivulle. Kierroksen jälkeisessä haastattelussa toimittaja kysyi Norenilta, kuinka hyvä kirittäjä Rory McIlroy oli ja pystyikö hän ammentamaan lisäintoa hyvästä pelikaverista.

Alexin vastaus oli huvittava: ”Ei en, se oli paras kierros minkä olen koskaan nähnyt, aion lopettaa golfin, luulen. Siitä on vaikea vetää energiaa kun (Roryn) peli on niin hyvää. Halusin vain päästä lyömään ensin, tehdä birdien ja olla honöörissä, jotta minun ei täydy lyödä 330 draivin tai 300 jaardin puukolmosen jälkeen.”

McIlroyn upea pelitaso on saanut kolauksen kolmannen kierroksen alkuun. Hän on kierrosta kolme yli parin kuuden pelatun reiän jälkeen ja jakaa toista sijaa Mikko Korhosen kanssa tuloksessa -9. Kilpailua johtaa Ranskan Sebastien Gros -10. 

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa