Hyppää sisältöön

Björn valitsi kokemusta villeillä korteilla: Tässä ovat neljä kapteenin valintaa!

Nämä neljä Ryder Cupin sotaratsua saivat kutsun Euroopan joukkueeseen

Thomas Björnillä ei ollut helppo tehtävä valita neljää villiä korttia Euroopan Ryder Cup -joukkueeseen. Lopulta Björn päätyi valitsemaan kokemuksen viimeaikaisen kunnon edelle.

European Tour piti tiedotustilaisuuden Facebook -sivullaan julkaisten kapteenin neljä valintaa Ryder Cupiin. Kapteeni Thomas Björn oli apukapteeneineen kinkkisen paikan edessä valitessaan neljää pelaajaa jo paikkansa lunastaneiden joukkoon. 

Kandidaatteja oli paljon – nuoria ja kokeneempia. Väkivahvaa USA:n joukkuetta vastaan Björn päätti kääntyä kokemuksen puoleen valiten Ryder Cup -konkareita joukkueeseen! 

Rannalle jäivät lopulta muunmuassa Matt Fitzpatrick, Matt Wallace ja Thomas Pieters, joiden valinnat olisivat myös olleet perusteltuja. Kapteeni Björn valitsi kuitenkin neljä sotaratsua, joiden keski-ikä on 40,75 vuotta. 

Sergio Garcia (SPA)

”Tuntuu upealta ja olen kiitollinen kapteenille. Tiedän, ettei valinta ollut varmaan helppo, hän tietää mitä tuon joukkueeseen. Vaikea vuosi takana,  olen treenannut paljon. Peli on menossa parempaan päin. Pelasin ihan hyvin jo pari viikkoa sitten. Yritän olla valmis auttamaan joukkuetta voittamaan kannun. Rakastan Ryder Cupia ja joukkuekilpailuja. Olen aina ollut joukkuepelaaja. Annan kaiken mitä minusta irtoaa niin kentällä kuin sen ulkopuolella”, Garcia lupasi.

Paul Casey (ENG)

”Uskomatonta, siitä on jo 10 vuotta kun viimeksi pelasin tässä kisassa. Laitoin kaiken peliin, että pääsen joukkueeseen. Meillä on hieno joukkue ja kunnia olla osana sitä. Olen vahva reikäpelaaja ja tavoitteena on tuoda joukkueelle niin paljon pisteitä kuin on vain jaossa.”

Ian Poultar (ENG): 

”Thomas soitti minulle eilen ja sanoi haluavansa minut joukkueeseen, tottakai se tuntuu hienolta. Myös meidän joukkue on todella vahva ja en malta odottaa Pariisin viikkoa. Muistan neljän vuoden takaisin Medinahin ihmeen erittäin hyvin ja tiedän, että pystyn tuomaan joukkueeseen tunnetta kun lähdemme hakemaan kannua takaisin”, Poulter lupasi. 

Henrik Stenson (SWE): 

”Upeimmat muistoni uralta ovat Ryder Cupista. Kun sain tietää, että voin valmistautua pelaamaan Pariisissa, olen tietenkin innoissani ja pyrin laittamaan itseni parhaaseen mahdolliseen pelikuntoon. Molemmat joukkueet ovat kenties vahvempia kuin koskaan, joten vaikea olla odottamatta tätä uskomatonta taistoa”, Stenson pyöritteli. 

Joukkueeseen aiemmin paikkansa lunastaneet pelaajat: Francesco Molinari (ITA), Rory McIlroy (NIR), Jon Rahm (SPA), Tommy Fleetwood (ENG), Tyrrell Hatton (ENG), Justin Rose (ENG), Alex Noren (SWE), Thorbjörn Olesen (DEN). 

Alla vielä tiedotustilaisuus haastatteluineen! 

 

Etsi luettavaa