Hyppää sisältöön

Birdietime yhteistyöhön The PGA:n kanssa

Golfista nauttii enemmän

Suomalainen ajanvaraus ja hallintajärjestelmä golfopettajille Birdietime solmi merkittävän yhteistyösopimuksen Brittien PGA:n kanssa. Sopimuksen myötä yritys vakiinnuttaa paikkaansa erittäin tärkeällä markkina-alueella.

Birdietime on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen Brittien PGA:n kanssa. Erityisesti golfopettajien ajanvaraukseen ja hallintaan rakennettu sovellus pyrkii helpottamaan pro:n työtä ja asiakkaalle tarjoamaan helpomman keinon opettajan löytämiseen. 

Tiukasti katseen kohti ulkomaita suunnannut yritys on saanut vahvaa jalansijaa Britanniassa ja Irlannissa. Ennakkoluulottomasti Suomen rajojen ulkopuolelle katseensa suunnannut yritys on luonnollisesti innoissaan tulevasta yhteistyöstä.

”Yhteistyön syntyminen kertoo paljon siitä kuinka samankaltaiset näkemyksemme ovat golfopetusbisneksen tulevaisuudesta. Tavoitteenamme on poistaa golfopettajilta aikaavievää ja tylsää oheistyötä ja vapauttaa heidän käsiään itse konkreettiseen opetustyöhön. Asiakkaiden kannalta tuomme golfopetuksen lähemmäs ja toivomme sen arkipäiväistyvän yhteistyömme myötä. Tämä luonnollisesti vähentäisi lyöntejä kierroksilla ja tekisi lajista entistä nautittavempaa”, Mikael Back kertoo BirdieTimesta tiedotteessa. 

PGA:n puolelta yhteistyötä kommentoi Hamish Ferguson

”Uudet teknologiat tulevat vahvasti golfalalle. Birdietime mahdollistaa asiakkaille golftunnin varaamisen ympäri vuorokauden muutamalla napinpainalluksella. Odotamme innolla, että pääsemme promoamaan tuotetta ja yhteistyötä jäsenillemme, jotka sitä myötä ottavat alustaa käyttöönsä”, Ferguson hehkuttaa. 

The PGA (Great Britain & Ireland) toimii 7800 pron kattojärjestönä. Yhteistyö on toistaiseksi merkittävin BirdieTimen nuoressa yrityshistoriassa. 

Mihin matka vie seuraavaksi Mikael Back, onko USA:n valloitus käynyt edes mielessä? 

”Nyt keskitytään UK & Irlantiin tuleva kausi. Jenkit on toki tavoitteena, mutta sen aikataulu on vielä auki”, Back kertoi lähitulevaisuudesta.

Suomessa palvelu on myös käytössä. Birdietimen kotisivuilta on nähtävissä opettajat, jotka toimivat Birdietimen palvelun kautta. Toistaiseksi listoilla on yli 30 suomalaista pro:ta, lisää on kuitenkin tulossa todennäköisesti vielä ennen kauden alkua. 

Birdietime

Etsi luettavaa