Hyppää sisältöön

Birdietime sai huippunimet mukaan uuteen opetusvideopalveluunsa – GoGolfin lukijoille 10 prosentin alennus tilauksesta

Birdietimen videopalvelu on saanut nimekkäitä valmentaja jakamaan lajitietouttaan lajin harrastajille.

Huippuvalmentajat opettavat tavallisia golfin harrastajia uudessa golfopetusvideopalvelussa. GoGolfin lukijat saavat nyt 10 % alennuksen palvelusta – katso alennuskoodi jutusta.

Suomalainen golfalan startup Birdietime on julkaissut uuden video-opetuspalvelun, jossa maailman parhaimpiin lukeutuvat valmentajat jakavat lajitietouttaan tavallisille golfin harrastajille.

Osoitteessa Birdietime.tv löytyy eri valmentajien laadukkaasti toteutettuja opetusvideoita englanniksi.  Yksittäisten videoklippien sijaan videoalustalta koostuu erilaisista oppikokonaisuuksista, joissa pelaamisen ja svingitekniikan lisäksi käsitellään myös golfin fysiikka- ja mentaalipuolta. Palveluun lisätään kevään aikana koko ajan lisää uusia videosarjoja. 

Palveluun myydään käyttöoikeuksia joko kuukausittain tai vuosittain. Kuukauden katseluoikeus maksaa 13,99 puntaa (noin 16,20 euroa) Vuosijäsenyys maksaa puolestaan 99 puntaa (noin 115 euroa) eli noin 8,20 puntaa (9,35 per kuukausi).


Birdietime tarjoaa GoGolfin lukijoille tarjouksen, jossa opetuspalvelusta saa 10 % alennuksen käyttämällä alennuskoodia GoGolf. Ohjeet alennuskoodin käyttämiseen alla.


Lista palveluun mukaan lähteneistä huippuvalmentajista on vähintäänkin vakuuttava. Palvelusta löytyy esimerkiksi sellaisten nimien kuin Hugh Marrin, Phil Kenyonin ja Robert Rockin opetussarjoja.  Uusimpana pelaajana ennestään jo nimekkäällä listalla on peliurallaan kovassa nousussa oleva Paul Casey, jonka opetusvideosarjoja Birdietime julkaisee piakkoin. 

Hugh Marr toimii muun muassa tanskalaisen Thorbjørn Olesenin, Lucas Bjerregaardin ja Andrew ”Beef” Johnstonin valmentajana.

Phil Kenyon on puolestaan puttiguru, jonka nykyisiin tai aikaisempiin valmennettaviin lukeutuu koko joukko eurooppalaisia huippupelaajia, kuten Justin RoseFrancesco MolinariRory McIlroy, Henrik Stenson ja Tommy Fleetwood.

Robert Rock on siinä mielessä mielenkiintoinen tapaus, että hän jatkaa edelleen European Tourilla pelaamista, mutta opettaa samanaikaisesti useita kollegoitaan kiertueella. Rockin pelaajiin kuuluvat esimerkiksi Thomas Bjørn ja Matt Wallace.

Videoiden ohjaamisesta on vastannut Jäppi Savolainen, joka on ohjannut lukuisia suosittuja televisiosarjoja, kuten sairaalaan sijoittuvaa Sykettä ja Pää edellä -tilannekomediaa.

Viimeksi Savolainen, joka on itsekin innokas golfari, oli tekemässä kuvausryhmän kanssa opetusvideoita Arizonassa Paul Caseyn kotiklubilla. Lisäksi videoita on kuvattu on myös Dubaissa ja Suomessa.

Palvelu löytyy osoitteesta Birdietime.tv.

Haluatko tilata palvelun alennettuun hintaan? Siinä tapauksessa toimi näin:

  • Mene osoitteeseen Birdietime.tv/join
  • Valitse tilausjaksoksi joko kuukausi tai vuosi. Vuoden tilaus on suhteessa edullisempi kuin kuukauden tilausjakso.
  • Alennuskoodia kysytään tilauksen toiseessa vaiheessa, jossa palveluun syötetään luottokorttitiedot. Kun syötät kenttää tässä vaiheessa alennuskoodin GOGOLF, saat tilauksestasi 10 % alennuksen.
  • Viimeistele tilaus painamalla Complete-painiketta. Sen jälkeen voit alkaa nauttia Birdietime.tv:n laadukkaista opetussisällöistä.

 

Etsi luettavaa