Hyppää sisältöön

Beat the Patu perjantaina Kullo Golfissa: Voita pelit ja majoitukset Espanjaan!

Peter Erofejeff ottaa haasteet vastaan Kullossa perjantaina!

GoGolfin yleisten sarjojen ensimmäinen tapahtuma käydään perjantaina Kullo Golfissa. After Work -ysin aikana yhdellä väylällä isäntänä toimii Peter Erofejeff, jonka voittamalla saat golfia ja majoitusta Espanjassa!

European Tour -pelaaja kaudelta 2013 Peter Erofejeff tulee isännöimään yhtä väylää perjantaina pelattavassa GoGolf After Work -tapahtumassa. Yhdeksän reiän kilpailussa on kolme mahdollisuutta voittaa pelejä Kataloniassa, joka toimii kiertueen pääyhteistyökumppanina. 

Työn ja huvin yhdistäminen työviikon viimeisenä tehtävänä, mahdollisuus voittaa peli- ja majoituspaketti Kataloniaan sekä yleisesti viihtyä on paras tapa päättää työviikko. Peter Erofejeff ammattinsa puolesta usein toivoo, ettei työviikko päättyisi vielä perjantaina. 

”Meillä golfammattilaisilla on yleensä aika surkea fiilis jos työt päättyvät perjantaina. Tällä viikolla vietän itse väliviikkoa kisoista, joten on ihan kiva tulla viihtymään kentälle perjantai-iltana”, Patu kertoo. 

Erofejeff on haastettavana jokaisen pelaajan toimesta yhdellä par-kolmosella. Patu luo uskoa vastustajilleen. Lopulta yksi Patun voittanut tulee saamaan pelit ja majoitukset Espanjassa (2 yötä + 2 greenfeeta). 

”Jos joku katsoi minun tuloksia viime viikonlopulta, niin tietää että me ammattilaisetkin olemme täysin voitettavissa. Tärkeintä lienee kuitenkin, että saamme hyvän matsin ja jännittäviä putteja kesken kierroksen. Oma tavoite on, etten häviä kenellekään, mutta en varsinaisesti harmistu jos joku minun päänahkani ottaa”, Patu nauraa. 

Tapahtumaan ilmoittautuminen on auki. 11.5. perjantaina pelattava kilpailu käynnistyy Kullo Golfissa pelien osalta kello 17.00. Tulkaa hyvissä ajoin paikalle nauttimaan klubin antimista Kullon upealle terassille. 

Kello 16.00 Peter Erofejeff pitää pienen lyöntiklinikan ja on tavattavissa rangen alueella. 

”Tosi mielelläni annan myös pientä opetusta kisan alla jos vain aikaa riittää. Tulkaa siis rohkeasti rangelle jo ennen kierrosta niin laitetaan peli kisakuntoon”, Patu lähettää terveiset! 

Kisan osallistumismaksu on 39 euroa ja se sisältää pelimaksun, poletit, klinikan, ruoan, upeat palkinnot ja huikean tapahtuman! Klikkaa itsesi mukaan alla olevasta linkistä.

GoGolf After Work Kullo Golf

Etsi luettavaa