Hyppää sisältöön

Bakker parhaana suomalaisen Espanjassa

Krista Bakker otti kauden toisen yhdeksännen sijansa ja pelioikeuden kaudelle 2019
Krista Bakker on ainoa LET:n pelaaja, joka on ollut kahdesti voiton saavittameessajoukkueessa. KUVA: LET

Krista Bakker kärkkyy jälleen hyvissä asemissa kahden päivän jälkeen Espanjan LET-kisassa. Minea Blomqvist-Kakko menetti hieman asemiaan.

Krista Bakkerin peli kulkee tällä hetkellä hyvin. Viime viikolla Marokossa hän oli vahvasti kärkitaistelussa mukana ennen päätöspäivää, mutta epäonnistui neljännellä kierroksella. Parhaillaan käytävässä Espanjan-kisassan hän nousi kahden päivän jälkeen parhaaksi suomalaiseksi tuloksella -2 (73-67). 

Bakkerin tulos riittää tasaisessa kisassa tässä vaiheessa 22. sijaan, mutta kärkikään ei ole vielä karannut suomalaiselta, sillä matkaa ykköstilaan on vain kuusi lyöntiä. Kisan kärjessä on emäntämaan Nuria Iturrios tuloksella -8 (69-65).

Eilisen jälkeen paras suomalainen oli Minea Blomqvist-Kakko, joka tänään menetti hivenen asemiaan. Minni on tuloksellaan -1 (69-72) sijalla 30, mutta kilpailu on todella tasainen ja kaikki on vielä auki.

Myös Noora Tamminen ja Ursula Wikström pelasivat itsensä jatkoon. Tamminen oli tänään erityisen hyvällä pelipäällä, sillä on nousi peräti 36 pykälää sijalle 49. Hän on tuloksessa +1 (75-68). Wikström selvitti juuri ja juuri cutin tuloksellaan +2 (73-71).

Sanna Nuutisen kisa jäi kahteen kierrokseen tuloksella +10 (80-72).

Etsi luettavaa