Hyppää sisältöön

AT&T Byron Nelson – Horschel päihitti Dayn uusinnassa

Billy Horschel päihitti Jason Dayn AT&T Byron Nelsonin uusinnassa.

Kukaan kärkipelaajista ei onnistunut huipputulokseen sunnuntaina. Jason Dayn ja Billy Horschelin tulokset yksi ja kaksi alle riittivät ottamaan kärkipaikan (-12) yhden lyönnin erolla James Hahniin. 

Uusinta jäi vaille suurta kliimaksia kun Jason Day missasi lyhyen par putin ensimmäisellä jatkoreiällä. Horschelin voitto oli ensimmäinen sitten FedExCupin 2014. Hän tuli kilpailuun missattuaan neljä peräkkäistä cutia. Muutoksen peliin teki uusi anteeksiantavampi face balance putteri, sekä pehmeämpi rytmi kentällä. 

Horschelin jo alkujaan terävä rytmi muuttui helposti liian nopeaksi kilpailutilanteessa. Rytmiin keskittyminen auttoi kotona harjoituksissa ja nyt Billy onnistui tuomaan svingin myös kilpailukierrokselle.

Horschelin kaksi kolmeputtista rokottivat puttitilastoja sunnuntaina mutta hän oli silti kilpailun Strokes Gained: Putting tilaston ykkönen ja tienasi 8,3 lyöntiä kilpailun aikana. Billy esitteli parasta pallonlyömistään vasta kilpailun viimeisellä kierroksella ja oli Strokes Gained: Tee to Green tilastossa kahdeskymmenes.

Myös Jason Day esitteli loistavaa puttipeliä, joka on ollut hieman kateissa viime kuukaudet. Dayn voitoton jakso on nyt kestänyt vuoden ajan ylettyen viime kauden THE PLAYERS Championshipiin. 

Leaderboard

Etsi luettavaa