Hyppää sisältöön

Asian Tourilla suurkilpailu Indonesiassa: ”Koitetaan kääntää kelkka”

Janne Kaske avaa kauden 2020 Hong Kongissa

Asian Tourilla on kaksi kilpailua jäljellä vuotta 2019. Janne Kaske on yhden superkilpailun turvin varmistanut vahvan pelioikeuden ensi vuodelle. Teemu Putkonen sen sijaan tarvitsee samanmoisen suorituksen saavuttaakseen pelioikeuden rahalistan kautta.

Asian Tourin kauden 2019 toiseksi viimeinen kilpailu käydään Jakartassa. Royal Jakarta Golf Clubilla on jaossa kohtalaisen mukava 750 000 dollarin palkintopotti ja mukana kilpailussa on kaksi suomalaista. 

Rankingissa sijalla 23 oleva Janne Kaske tulee tietenkin mahtumaan rahalistan 60 parhaan joukkoon. Teemu Putkonen sijalla 108 sen sijaan tarvitsisi noin 35 000 – 40 000 dollaria viimeisestä kahdesta kisasta saavuttaakseen uuden pelioikeuden rahalistan kautta. 

Kaskelle luvassa on samalla vuoden viimeinen Asian Tourin osakilpailu. Janne teki päätöksen, että matkaa Jakartasta suoraan Australian Gold Coastille pelaamaan European Tourin osakilpailun Surfers Paradiceen. 

”Pelaan ensi viikolla Australiassa  ET:n kisan. Näen että siitä on enemmän hyötyä kun Asian Tourin kalenteri on Volvo China Openia lukuunottamatta varmistettu jo tulevalle kaudelle”, Kaske aprikoi. 

Indonesiassa puitteet ovat kunnossa. Vaikka potissa on 750 000 dollaria, on kisa järjestelyiltään yksi vuoden hienoimmista Asian Tourilla. Myös kenttä saa Jannelta kiitosta. 

”Kenttä on tosi jees! Tämmöinen kunnon ”tournament” baana. Muodokkaat viheriöt ja kohtalaisen pitkä”, Janne jatkaa. 

Pelillisesti Kaskella on ollut vähän haasteita. Tekniset asiat ovat vaivanneet, mutta tälläkin viikolla solmuja pyritään saada enemmän auki. 

”Mies ei ole ihan 100% kunnossa mutta koitetaan kääntää kelkkaa. Vähän teknisiä solmuja lyönnissä tällä hetkellä”, Janne avaa. 

Kisan voittoa puolustaa Thaimaan Poom Saksansin, joka voitti kisan myös vuonna 2016. 

Etsi luettavaa