Hyppää sisältöön

Arnold Palmer Invitationalista tuli Rory show

Rory McIlroylle Scottish Open tulee olemaan kenraaliharjotus The Openia varten

Rory McIlroy ratkaisi kilpailun tekemällä viisi birdiä viimeiseen kuuteen reikään.

Rory McIlroyn peli kehittyi paremmaksi ja paremmaksi viikon edetessä. Sunnuntaina miehen peli hipoi täydellisyyttä koko viikon parhaalla tuloksella 64 (-8)

McIlroy johti viikon tilastoja draivien pituudessa (316,7 jaardia), Strokes Gained: Putting tilastossa (10,027 lyöntiä) ja up and down pelastuksissa (21/26). 

Hän on nyt Tiger Woodsin ja Jack Nicklauksen lisäksi ainoa pelaaja, joka on voittanut vähintään 14 kertaa PGA Tourilla ennen 30 ikävuotta. 

Päivän alku kuului Tiger Woodsille, joka nousi viidellä birdiellä vain lyönnin päähän kärjestä tuloksessa -12. Pari bogia kierroksen loppuun pudottivat tiikerin lopulta viidenneksi tulokseen -10. 

Kukaan ei pystynyt vastaamaan Roryn lopetukseen, joka venytti voittotuloksen 18 alle parin. Bryson DeChambeau (-15) ja Justin Rose (-14) onnistuivat myös sunnuntaina ja jäivät lähimmiksi haastajiksi. Stenson pelasi toista kertaa peräkkäin tuloksen 71 ja jäi neljänneksi tuloksessa -13. 

Roryn puttaaminen oli viikon ratkaiseva tekijä. Esimerkkinä hän voitti yli seitsemän lyöntiä puttaamisella kilpailussa toiseksi tulleeseen DeChambeauhin verrattuna. Maanantaina Brad Faxonilta ohjeita saanut McIlroy toivoo hyvän asenteen ja puttaamisen toimivan ponnahduslautana myös kauden tuleviin koitoksiin. 

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa