Hyppää sisältöön

Antti Ahokas suomalaistähtenä Espanjassa

Antti Ahokas on laittanut rakennuspalikoita uusiksi off-seasonin aikana

Challenge Tourin kisa Espanjassa on kierrosta vaille valmis. Kaikki kolme suomalaista ovat vielä mukana, mutta vain Antti Ahokas pelaa huippusijoista.

Suomalaisen golfin superviikonloppu on käynnissä. Janne Kaske pelaa voitosta Koreassa, Mikko Korhonen Kiinassa ja Antti Ahokas Espanjassa. Todennäköisesti myös muualla on suomalaismenestystä. 

Antti Ahokas (-6) puristi kolmannen kierroksen loppuun Izki Golfissa kaksi birdietä, jotka nostivat hänet kisassa seitsemännelle sijalle ennen viimeistä päivää.

Kuusi birdieä ja kolme bogia pudottivat tuloksen lukemaan -3, ja kokonaistuloksella -6 Antti jakaa seitsemättä sijaa lauantain kierroksen loppuhetkillä.

”Siellä täällä hyviä lyöntejä, joiden seurauksena ”birkkuja”. Bogit olivat yhtä ansaittuja, kuten aina. Hereillä pitää kyllä olla”, Antti sanaili.

Etuysin jälkeen Antin tulos oli -1 lauantain osalta. Päivän erikoisuus nähtiin väylällä kuusi, kun par 3 -väylällä hole in one oli lähellä.

”Löin sen rautaysillä. Pallo tanssi lipun takaa spinnillä reiän reunaan, mutta pyörähti ulos”, Antti muisteli yhtä birdieistään.

Kierrokselle tuli eilisen tavoin vahva lopetus, kun sekä 17:lle (par 3) että 18:lle (par 5) merkattiin punaista väriä korttiin.

”17:llä löin rautavitosen kiinni ja 18:lla löin puuvitosen forelle, josta ei ollut kummoinen homma viimeistellä ”pirtelö”.”

Piikkipaikkaa pitää hallussaan Espanjan Sebastian Garcia Rodriguez (-10) kahden lyönnin erolla seuraaviin. 

Roope Kakko (+2) on sijalla 58 ja Oliver Lindell (par) sijalla 48 ennen viimeistä kierrosta. 

Etsi luettavaa