Hyppää sisältöön

Anthony Kim jätti syvästi jäljen faneihin – yksi tippaus kertoo kaiken miehen luonteesta

Anthony Kim halusi auttaa heikossa asemassa olevia

Anthony Kim ei ole pelannut kilpagolfia enää lähes kymmeneen vuoteen. Loukkaantumisen myötä vakuutusrahat kuitanneella Kimilla oli suuret fanijoukot ympäri maailmaa ja häntä arvostettiin niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Anthony Kimin preesens golfmaailmassa oli vastaavaa kuin Rickie Fowlerilla tai Rory McIlroylla. Kim oli kentällä todella aito ja eläväinen, joka teki faneihin suuren vaikutuksen. Harva kuitenkaan tietää kuinka hyväsydäminen ihminen Kim oli myös valokeilojen ulkopuolella. 

Chris Como haastattelee omassa pod castissaan erinäisiä golfin vaikuttajia ja valmentajia. Tällä kertaa Comon haastateltavaksi asteli Adam Schriber, joka toimi Kimin valmentajana hänen aktiiviurallaan. 

Kim on kasvanut köyhässä perheessä ja golf oli hänen tiensä rikkauksiin. Ehkä se oli taustalla Kimin uskomattomaan tekoon, josta hän ei juuri pitänyt meteliä itse. 

”Olimme pitseriassa syömässä ja meitä tarjoili raskaana ollut nainen. Anthony tokaisi, että lapsen isä on varmasti todella ylpeä saadessaan hänen kanssa lapsen. Tilanne ei ollut kuitenkaan niin, vaan nainen tuohtui ja kertoi miehen juuri jättäneen hänet”, Schriber kertoo. 

Lähes puoli vuotta myöhemmin parivaljakko palasi samaan ravintolaan. Schriber hämmästyi kun nainen juoksi Anthony Kimin luo halaten häntä ja näyttäen kuvia lapsestaan. 

”Ihmettelin, että mistä tässä on kysymys. Anthony kertoi tässä vaiheessa, että oli jättänyt edellisellä kerralla tippiä 10 000 vai 20 000 dollaria, hän ei edes itse muistanut summaa”, Schriber kertoo. 

Kim ei myöskään tehnyt asiasta minkään näköistä numeroa, vaan piti tiedon täysin itsellään ennen kuin asia tuli kohtaamisen kautta ilmi. 

Koko podcast: 

Etsi luettavaa