Hyppää sisältöön

Ansiotuneinta golfvaikuttajia palkittiin: GoGolfin päävalmentaja Timo Karviselle ansioristi

Timo Karvinen on yksi Suomen menestyneimpiä golfvalmentajia. KUVA: MARKUS SOMMERS

Viidelletoista golfvaikuttajalle myönnettiin opetus- ja kulttuuriministeriön tunnustus.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on julkaissut myöntämänsä ansiomerkit suomalaisen liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Golfin parissa huomioitiin peräti 15 lajin parissa toimivaa henkilöä.

Ansiomerkit myönnettiin Golfliiton hakemuksen perusteella. Tänä vuonna Golfliitto painotti hakemusta tehdessään etenkin opetus- ja valmennuspuolta.

Yksi palkituista oli muun muassa GoGolf-valmennuksen päävalmentajana toimiva Timo Karvinen, joka sai ansioristin. Ansioristi myönnettiin myös Golfliiton Juha Juvoselle, PGA-valmentaja Ville Kallialalle ja PGA:n toiminnanjohtaja Teemu Laaksolle.

Ansiomitalin kullatuin ristein saivat Heini Haapala, Reima Kaija, Pia Kangasmäki, Mikael Mustonen, Timo Rauhala, Henrikki Tolonen ja Mika Wikström. Heistä Haapala, Kaija, Mustonen, Rauhala ja Tolonen toimivat golfvalmentajina. Kangasmäki ja Wikström ovat Golfliiton palveluksessa.

Ansiomitali myönnettiin Janne Eskolalle, Tommi Linnalle ja Pasi Purhoselle, jotka ovat golfvalmentajia, sekä Golfliiton Eero Kangasniemelle.

Etsi luettavaa