Hyppää sisältöön

Angel Cabreran pelit tauolle –kaksinkertainen major-voittaja pidätettiin Brasiliassa

Angel Cabreran oloa kiristää tällä hetkellä moni muukin asia kuin kireä hartianseutu

Interpolin etsintäkuuluttama argentiinalaistähti siirretään kotimaahansa vastaamaan lukuisiin rikosepäilyksiin.

US Openin (2007) ja Mastersin (2009) voittanut Argentiinan 51-vuotias Angel Cabrera on joutunut poliisin pidättämäksi Rio de Janeirossa.

Cabrera passitetaan kotimaahansa , jossa hän joutuu vastaamaan rikossyytteisiin.  Kantajina ovat hänen entinen vaimonsa  Silva Rivaldero, sekä Cabreran aiempi naisystävä Cecilia Torres.

Syytteiden aiheina ovat lukuisat pahoinpitelyt, varkaudet, laittomat uhkaukset, sekä virkavallan halventaminen.

Angel Cabrera on ainoa etelä-amerikkalainen pelaaja, joka on urallaan voittanut sekä US Openin, että Mastersin. Hän oli myös 2013 Augusta Nationallla uusimassa Mastersin voitosta, mutta hävisi Adam Scottille.

Maailmanlistalla hän oli parhaimmillaan yhdeksäntenä.

Pitkälyöntinen, köyhistä oloista kotoisin oleva Cabrera tunnistetaan kentällä vaappuvasta kävelystään, jonka johdosta hän sai jo varhain lempinimen The Duck. 

Cabreran vanhemmat erosivat tämän ollessa kolmevuotias, jolloin Angel jäi isoäitinsä hoidettavaksi vanhempien poistuttua täysin tämän elämästä. He ottivat poikaansa yhteyttä vasta tämän noustua kuuluisuuteen ja varakkaaaksi golfmenestystensä vuoksi. 

Cabreran arvet olivat kuitenkin niin syvät lapsuuden kolhuista, että hän ei halunnut olla vanhempiensa kanssa missään tekemisissä.

Ammattilaiskisojen voittoja hänen tilillään on peräti 52. Alkukaudesta 2020 Cabrera pelasi KFT Tourilla, syksyllä ennen Mastersia hän haki vauhtia majoriin pelaamalla viisi Champions Tourin kisaa. 

Augustan reissu jäi marraskuulta tekemättä, poissaolon syyksi ilmoitettiin tuolloin rannevamma. 

Masteriin on aikaa kolme kuukautta, joten Angel Cabreran osallistumiselle stopin voi asettaa Argentiinan oikeuslaitos.

Lähde: Gof Channel

Etsi luettavaa