Hyppää sisältöön

Ammattilainen kadotti 32 palloa kisassa

Greg Eason jäi kauas 25 parhaan joukosta Web.com Tourilla.

Web.com-kiertueen osakilpailua pelataan Bahamalla niin vaikeissa olosuhteissa, että cut-raja nousi ennätyskorkeaksi ja Greg Eason kadotti lähes kolme tusinaa palloa kahden kierroksen aikana.

Jokainen tietää, että tuulisellä säällä on vaikea tehdä hyvää tulosta. Viime viikolla Bahamas Great Exuma Classicissa pelaajat saivat tuta vaikeista olosuhteista, sillä tuulimittarit hipoivat myrskylukemia.

Kilpailu kuului Yhdysvaltain PGA Tourin haastajakiertueen Web.com -tourin ohjelmaan. Vaikeat olosuhteet vaikuttivat tulostasoon niin, että kisan cut-raja nousi ennätyslukemaan: 11 lyöntiä yli parin.

Eason ei päässyt alle 90 lyönnin

Erityisen huonosti peli on kulkenut Greg Easonilla, joka ei onnistunut alittamaan 90 lyönnin rajaa kummallakaan kierroksella (91-95). Englantilainen jäi kilpailun viimeiseksi.

Easonille pitää nostaa kuitenkin hattua siitä, että hän pelasi kilpailun loppuun saakka, sillä viisi pelaaja lopettin kisan kesken kaiken. Yksi heistä oli Shaun Micheel, vuoden 2003 PGA Championshipin voittaja.

Micheelillä on ollut paljon terveysongelmia voittonsa jälkeen. Esimerkiksi vuonna 2014 hän oli sydänleikkauksessa.

Bahamalla hän jätti leikin kesken jo kuuden reiän jälkeen oltuaan kierrosta jo kahdeksan yli parin eli reilusti yli bogey-vauhdissa.

Palloja katosi roppakaupalla

Easonin heikko esitys näkyi pallojen kulutuksessa, ja toisen kierroksen lopussa pallot alkoivat käydä vähiin. Hän oli varannut kisaan mukaan yhteensä 36 palloa, eikä niitä ollut kisan jälkeen jäljellä enää kuin neljä.

Sekin lienee jonkin sortin ennätys ammattilaiskilpailuissa.

Greg Easonin toisen kierroksen etuysi alkoi synkästi.

Greg Easonin toisen kierroksen etuysi alkoi synkästi.

Ruutukaappaus

 

Etsi luettavaa