Hyppää sisältöön

Amerikkalaisammattilaisen mailat kähvellettiin uran tärkeimmän kierroksen alla – pelasi lainamailoilla 63

Cody Blickillä riitti sunnuntaiaamuna vauhtia

Mailojen varastaminen taisi osoittautua Cody Blickille onnenpotkuksi. Hän pelasi lainamailoilla kisan parhaan kierroksensa.

Amerikkalaisen Cody Blickin rähmät karisivat silmistä sunnuntaiaamuna viimeistään silloin, kun hän huomasi ennen siihenastisen uransa todennäköisesti tärkeimpää kisakierrosta, että hänen mailansa on varastettu.

Blick oli kaikessa rauhassa laittamassa paistamassa itselleen aamiaismunia AirBNB-asunnossaan, kun hänen valmentajansa puoliso paukahti sisälle kertomaan, että autotallin ovi on auki, eikä mailoja näy missaan.

Blick oli Arizonassa karsimassa Web.com Tourille, joka on PGA Tourin haastajakiertue. Hän tarvitsi päätöspäivänä huipputuloksen, ja paniikissa Blick laittoi Instagramiin viestin, jossa hän lupasi 5 000 dollaria sille, joka palauttaa hänen mailansa.

Päivityksen loppuun hän lisäsi, että ei aio esittää mailansa palauttaneelle henkilölle lisäkysymyksiä. Se ei auttanut, vaan hän joutui lopulta turvautumaan lainavehkeisiin, jotka mies oli haalinut sieltä täältä.

Draiverin hän sai lainaksi kentän toimitusjohtajalta, wedget pro shopista ja raudat olivat peräisin eri seteistä. Putteri oli puolestaan painavampi kuin mihin hän oli tottunut.

”Se vaati hieman totuttelua”, hän myönsi

Kaikesta draamasta ja vieraista mailoista huolimatta Blick pelasi tuloksen 63 (-9), vaikka aamupalakin jäi kaikessa hössäkässä syömättä ja lämmittely jäi vaillinaiseksi, kun samaan aikaan hänelle kerättiin settiä toisaalla apujoukkojen turvin.

Huipputulos nosti hänet lopulta jaetulle 25. sijalle, mikä takaa hänelle osallistumisoikeuden kiertueen kahdeksaan ensimmäiseen sijaan.

PGA Tourin haastattelussa Blick sanoi, että hän ei ollut itselleen niin ankara huonojen lyöntien jälkeen, koska tiesi, että mailat eivät sopineet hänelle täydellisesti.

”Tämä oli elämäni oudoin mutta samalla hienoin viikko”, Blick summasi PGA Tourin haastattelussa. 

Etsi luettavaa