Hyppää sisältöön

Alokas Lindellin naama näkkärillä ensimmäisessä inttikuvassa – armeija alkoi tänään

Oliver Lindell aloitti tänään asevelvollisuuden suorittamisen.

Suomi-golfin suurlupaus Oliver Lindell on liittynyt Suomen armeijan vahvuuteen. Nyt Lindell jännittää, pääseekö hän mukaan kauden päätöskisaan.

Oliver Lindell aloitti tänään asevelvollisuuden suorittamisen. Lindell aloitti asepalveluksen Santahaminassa, Urheilujoukoissa, muutama viikko muita saapumiserän alokkaita myöhemmin.

Syy myöhästyneeseen aloitukseen johtuu kilpailuaikatauluista, sillä parhaillaan pelataan Challenge Tourin ratkaisukisoja.

Huomenna starttaavasta kauden toiseksi viimeisestä kisasta Lindell joutuu jäämään pois, mutta lähtee mukaan päätöskilpailuun, mikäli hän on tämän viikon kisan jälkeen rankingissa riittävän korkealla. Finaaliin mahtuu 45 parasta ja Lindell on nyt rankingissa 37:ntenä.

”Ei vielä oikein uskalla ostaa lentolippuja”, Lindell kertoi GoGolfille Santahaminasta käsin.

Ensimmäisenä armeijapäivänään Lindell sai melkoisen määrän tavaraa ja vaatteita. Tiedustelukomppanian edessä otetussa kuvassa Lindell seisoo vihreä maastopuku yllään.

Kuvassa Lindellin naama on niin sanotusti näkkärillä eli ilme on vakava. Onko armeijassa ollut kivaa, Oliver Lindell?

”Eipä oikeastaan”, porvoolainen vastasi lyhyesti messengerin välityksellä.

Urheilujoukoissa pelaajat saavat koulutusta päivisin. Iltaisin heille jää aikaa harjoitella omia lajejaan. Lindell tulee olemaan tuttu näky harjoitteluvapaillaan Vuosaaressa sijaitsevassa Planmeca Areenassa, jossa hän aikoo harjoitella talvikaudella.

Seuraa Lindell saa muista golfareista, sillä samassa saapumiserässä ovat myös Eetu Isometsä, Jonatan Jolkkonen, Eemeli Järvinen ja Martin Plukka.

Lindell aikoo suorittaa armeijansa läpi lyhyen kaavan mukaan puolessa vuodessa. Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, Lindell pääsee tuolloin pois aikaisin keväällä, jolloin uusi Challenge Tour -kausi vasta käynnistyy.

Toisaalta on mahdollista, että Lindell pelaa ensi kaudella myös European Tourilla. Se vaatisi kuitenkin huippuonnistumista joko kauden päätöskisassa (mikäli hän siihen pääsee) tai sitten European Tourin karsinnoissa.

Etsi luettavaa