Hyppää sisältöön

Aloittelijoille suunnattu ilmaiskampanja jatkuu Puula Golfissa

Puula Golf on kaunis yhdeksänreikäinen kenttä Kangasniemellä.
Puula Golf on kaunis yhdeksänreikäinen kenttä Kangasniemellä.

Koko Kangasniemi golfaa -hankkeesta saatiin niin hyviä kokemuksia, että kampanja jatkuu myös tänä vuonna.

Koko Kangasniemi golfaa -hanke saa jatkoa tulevana kesänä. Kampanjassa on kyse siitä, että Puula Golfiin houkutellaan uusia pelaajia vapaaehtoisten pitämien, maksuttomien perehdyttämiskurssein ja rajoitetun ilmaispelioikeuden voimin.

Hanke starttasi viime kaudella, ja se saa jatkoa myös nyt.  Ilmaiskursseille ovat tervetulleita paitsi kuntalaiset myös vapaa-ajan asukkaat, joita Kangasniemellä tunnetusti piisaa.

”Kurssin myötä osallistujat saavat Koko Kangasniemi golfaa -green cardin ja valmiudet itsenäiseen harjoitteluun. Kortti oikeuttaa pelaamaan itsenäisesti kentällä tietyin rajoituksin. Tämä kaikki on osallistujalle maksutonta, lainaamme välineetkin”, Puula Golfin tiedotteessa todetaan.

Ilmaiskurssin, joita järjestetään 14, käyneet uudet pelaajat saavat tuekseen oman kummipelaajan, minkä toivotaan madaltan aloittamiskynnystä. Kampanja saa jatkoa myös siinä mielessä, että viime kaudella Koko Kangasniemi golfaa -kurssin käyneet pelaavat saavat rajoitetun ilmaispelioikeuden myös täksi kaudeksi.

Viime kaudella uusia golfareita oli kaikkiaan 184 ja kierroksia kertyi yli 200.

”Ilahduttavaa oli erityisesti se, miten perheet tai lapset isovanhempiensa kanssa lähtivät kentälle yhdessä: kun PuulaGolfin jäsenmäärästä junioreita on 14 %, niin tutustujista heitä oli peräti 36 %”, tiedotteessa sanotaan.

Tällaisin ehdoin uudet pelaajat pääsevät ilmaiskierroksille:

  • Kenttä pelataan par 3 -pituisena eli normaalia lyhyempänä
  • Itsenäisesti voi pelata väyliä 1-3 ja kummipelaajan kanssa myös väyliä 4-9
  • Lähtöaika voi olla arkisin joko klo 14.30-16 tai 18 jälkeen.  Viikonloppuisin pääsee pelaamaan klo 15 jälkeen.

Etsi luettavaa