Hyppää sisältöön

Alligaattoreita uhmannut kilpailija halusi säästää lyönnin ja hyppäsi uimaan: bokserit putosivat jalasta, pallo katosi ja jalasta pursui verta

Mitä sitä ei pelaaja tekisi säästääkseen yhden lyönnin. KUVA: RUUTUKAAPPAUS

Se ei mennyt niin kuin Strömsössä, amerikkalaisen Mason Carmelin tarkoituksellinen pulahdus kanaaliin kesken ammattilaiskilpailun.

Amerikkalainen golfopettaja Mason Carmel sai 15 minuutin julkisuutensa viime viikolla varsin hämmentävällä tavalla: nakuilemalla vastoin tahtoaan golfkentällä kesken ammattilaiskilpailun Fort Worthissä, Floridassa.

Tapahtumasarja eteni siten, että varasijalta minitourin kilpailuun päässyt Carmel oli lyönyt pallon puukolmosella Fountains West Coursen neljännellä reiällä kanaalin väärälle puolelle ja ajatteli löytyvänsä pallon sen toiselta puolelta.

Asiasta uutisoineen Fire Pit Collective -sivuston mukaan ainoa tapa päästä etsimään palloa oli uida mutaisen lammen yli, jossa kaiken lisäksi viihtyi varoituskyltistä päätellen alligaattoreita.

Kilpauintia nuorena harrastanut Carmel ei antanut tämän häiritä vaan päätti uida lammen toiselle puolelle lampea etsimään palloa. Ideana oli, että hänen pelikaverinsa olisi heittänyt mailan kanaalin yli, mikäli peliväline olisi sieltä löytynyt.

Näin hän säästäisi lyönnin, kun ei tarvitsisi turvautua rangaistuslyöntiin.

Valitettavasti suoritus ei mennyt niin kuin piti. Ensinnäkin noustuaan vedestä, hän huomasi bokserinsa jääneen matkasta. Toisekseen palloa ei koskaan löytynyt.

Luonnollisesti suorituksesta kuvattiin tällä kamerapuhelimien aikakaudella video:

Carmel oli sentään jättänyt jostain syystä ylleen pelipaidan, jonka helmaa hän veteli alaspäin peittääkseen miehuutensa noustuaan vedestä ilman housuja.

Kommelluksitta ei sujunut myöskään paluumatka vastarannalta.

Carmel nimittäin tunsi uidessaan kipua jalassaan, aivan kun jokin olisi raapaissut tai puraissut häntä. Noustessaan vedestä hän huomasikin jalassa verta vuotavan haavan.

Arvoitukseksi jää, haukkasiko sankariamme alligaattori vai raapaisiko hän jalkansa johonkin veden alla, mutta muina miehinä Carmel puki vaatteet takaisin ylleen ja jatkoi peliään niin kuin mitään ei olisi sattunut.

Tuolle reiälle tulokseksi syntyi bogi ja kierrostulokseksi 79 lyöntiä.

Sillä ei kuuhun kurkotettu, vaikka hetken ajan täysi sellainen mollotti komeana floridalaisella golfkentällä keskellä kirkasta päivää.

Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Etsi luettavaa