Hyppää sisältöön

Alex Noren johtoon – Ilonen eagle viimeiselle

Mikko Ilonen yrittää kesyttää Valderraman vaikean kentän.

Alex Noren upotti viiden metrin birdien viimeisellä. Hyvä lopetus nosti ruotsalaisen kärkeen kahden lyönnin erolla.

Noren teki birdiet myös neljälletoista ja seitsemälletoista. Miehen peli on ollut nousujohteista viime viikot. Seitsemässä kilpailussa hän on sijoittunut neljästi kahdentoista parhaan joukkoon ja ansaitsi paikan Open Championshipiin sijoittumalla kahdeksanneksi Ranskan avoimista.

GettyImages

Skotlannissa Noren on pelannut tasaisesti ja lyönyt palloa hyvin. Alex kontrolloi tekniikallaan mailan vapautusta ja pystyy työstämään lentoradan koreutta eri lyönneissä. Svingi soveltuu links kentille ja Norenin paras sijoitus majoreissa on yhdeksäs tila Openista vuonna 2012. 

Toista sijaa tuloksessa -10 jakavat Tyrrell Hatton ja Matteo Manassero.

Lauantai oli links kentälle tyypillinen. Aamupäivällä keli oli täydellinen ja lähes tuuleton. Etelä-afrikkalainen Justin Walters ja Ranskan Romain Wattel kirjauttivät päivän parhaat kierrostulokset 65 ja nousivat selvästi tuloslistalla. Iltapäivälle keli muuttui sateiseksi ja tuuliseksi mutta tulostaso pysyi silti hyvänä.

Mikko Ilonen pääsi pelaamaan kohtuullisessa kelissä ja laittoi tauluun kolmannen peräkkäisen tuloksen 71. Tilastollisesti päivä ei ollut Mikon parasta peliä. Vaikka väyläosumia tuli reilusti (11/14) Mikko missasi kahdeksan griiniä, mikä johti neljään bogiin. Tuloskortti koheni mukavasti viimeisellä. Ilonen lopetti kierroksen eagleen 566 metrisellä par vitosella. Mikon sijoitus on T35 yhteistuloksella -3. Top kymppi on vain kolmen lyönnin päässä. 

Kuten Ranskan avoimissa Ilosella on jälleen mahdollisuus Open pelipaikkaan hyvällä sunnuntain kierroksella. Tällä kertaa viimeinen karsintapaikka on neljän lyönnin päässä. Kutsun saavat neljä parasta pelaajaa kahdentoista parhaan joukosta, joilla ei vielä ole kategoriaa kilpailuun. 

Leaderboard

 

 

 

Etsi luettavaa