Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Seiko

Aikarauta joka kääntää katseet – Finnish Tourin ranking-ykkönen palkitaan Seikon arvokellolla

Seikon palkintokellossa on upea, merenvihreä taulu ja kehä. KUVAT: SEIKO

Finnish Tour huipentuu tällä viikolla pelattavaan finaaliin. Kiertueen yleisen sarjan voittaja palkitaan Seikon arvokellolla.

Finnish Tourin kausi päättyy tällä viikolla TeliaSamsung Openiin, joka pelataan Vuosaari Links -kentällä.

Jo ennen finaalia tiedetään, kuka on kiertueen yleisen sarjan kuningas. Hän on Rasmus Karlsson, joka on voittanut tällä kaudella kaksi kilpailua: WestStar Openin ja Timberwise Finnish Openin.

Maineen ja kunnian lisäksi Karlsson palkitaan Seikon arvokellolla.

Ikoninen kellomerkki

Vuonna 1881 perustettu Seiko on ikoninen kellomerkki, jonka perustajan Kintaro Hattorin tavoitteena oli pyrkiä täydellisyyteen kaikessa tekemissä. Kunnianosoituksena Hattorin kunnianhimolle toimii myös Finnish Tourin ranking-ykkösen palkintokello Seiko Prospex Marine Green GMT SPB381J1.

Kyseessä on uudelleentulkinta vuoden 1968 Prospex-sukeltajankellosta. Tämä hyvin klassinen kellomalli on varustettu uudella käsinvedettävällä automaattikoneistolla, jossa on 72 tunnin käyntivara.

Uutta on GMT-kello-ominaisuus, josa kullanvärisestä viisarista on mahdollista seurata toista aikaa perinteisen ajannäytön lisäksi. GMT-kello sopii hyvin Karlssonin tapaiselle myös ulkomailla kilpailevalle ja harjoittelevalle golfammattilaiselle, sillä sen avulla hän pystyy seuraamaan paitsi vierailumaan myös Suomen aikaa.

Kellon indeksit ja viisarit ovat luminoituvat. KUVA: SEIKO

Kunnioittaa Seikon perinteita

Kellon indeksit ja viisarit ovat luminoituvat eli ne loistavat pimeässä. Rannekkeen ja sopusuhtaisen rungon (42 mm) materiaali on teräs. Taulu on kauniin merenvihreä, ja sama sävymaailma koristaa myös bezeliä eli metallikehystä, jolla kellon lasi kiinnittyy runkoon.

Kyseessä on kerrassaan upea aikarauta, jossa kulminoituvat kellomerkin kolme kulmakiveä: kellojen valmistamisen perinne, innovaatiot ja japanilaisuus.

Näiden kulmakivien pohjalta valmistuvat maailman tyylikkäimmät rannekellot, jollaiseksi myös Seiko Prospex Marine Green GMT SPB381J1 -kellon voidaan kiistatta laskea.

Etsi luettavaa