Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Hirsala Golf

Aikainen golfari nappaa edullisen pelioikeuden: Hirsalan Early Bird -kampanja alkaa 1.10.

Hirsala Golf tunnetaan loistavasta kunnostaan. KUVA: LASSI PEKKA TILANDER

Lokakuussa Hirsala Golf myy pelioikeuksiaan jopa 30 prosentin alennuksella Early Bird -kampanjassa. Hinnat nousevat kohti kauden alkua.

Mikäli mielii pelioikeutta Hirsala Golfiin ensi vuodeksi edullisesti, ei kannata aikailla. Kirkkonummella sijaitseva golfkenttä aloittaa nimittäin lokakuun alussa Early Bird -kampanjan, jossa luvassa on reiluja alennuksia pelioikeuksien normaaliin hintaan nähden.

Hirsala Golfin toimitusjohtaja Jussi Kuusela kertoo, että hintoja nostetaan portaittain aina kauden alkuun saakka. Hirsala Golf on varannut kampanjoihin tietyn kiintiön edullisia pelioikeuksia, joten kampanjahinnat ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

“Viime vuonna myimme osan tuotteista loppuun, ennen kuin kampanja-aika meni umpeen. Kannattaa siis toimia nopeasti”, Kuusela kehottaa.

Esimerkiksi rajoittamaton pelioikeus Hirsala Golfiin maksaa Early Bird -kampanjan aikana 1 090 euroa, kun normaalisti sen hinta on 500 euroa enemmän. Aikainen lintu nappaa siis pelioikeuden noin kolmanneksen mattimyöhäistä edullisemmin.

”Kun joku erä on myyty, hintaa päivitetään, joten mitä aiemmin ostaa, sitä edullisemmin pelioikeuden saa. Lokakuussa hinnat ovat kaikkein edullisimmat, mitä ensi kaudelle tulemme myymään”, Kuusela paaluttaa.

Tuotteita erilaisille pelaajille

Hirsala Golfin päätösreiän lähestymislyönnissä riittää haasteita. KUVA: LASSI PEKKA TILANDER

Rajoittamaton pelioikeus on kuitenkin vain yksi monista Hirsalan pelioikeustuotteista. Jo jonkin aikaa markkinaehtoisesti toiminut kenttä on pyrkinyt tuotteistamaan pelioikeuksiaan eri asiakassegmenteille. Kuusela näkee laajan tarjonnan perusteltuna, koska on monta eri tapaa harrastaa golfia.

Erilaisia pelioikeuksia on tarjolla esimerkiksi senioreille, opiskelijoille ja arkipelaajille. Käytännössä hinnoittelu osassa näistä tuotteissa menee siten, että jos pelaaja pystyy käymään golfkierroksilla hiljaisempaan aikaan, joustaa golfkenttä myös hinnassa. Myös muita erityisryhmiä on huomioitu.

Yksittäisten pelaajien lisäksi Hirsalasta voi hankkia pelioikeuden myös yritykset ja kaveriporukat, jolloin pelioikeutta voi hyödyntää useampi henkilö, koska yrityksille suunnatut pelioikeudet ovat nimeämättömiä ja kaveriporukkaan voi kahdeksan henkilöä.

”Yrityspelioikeutemme kahdelle on ollut erittäin suosittu. Se mahdollistaa esimerkiksi sen, että yrityksen edustajat voivat tuoda asiakkaitaan tänne pelaamaan”, Kuusela sanoo.

Yrityspelioikeutta voi käyttää vain kerran yhden päivän aikana.

Top 5 -tuotteet Early Bird -kampanjassa

Täyspelioikeus 1 090 € (norm. 1 590 €)

Golfin suurkuluttajan pelioikeus, joka ei aseta mitään rajoitteita pelaamisen ajalle tai määrälle.

Enintään 50 kerran pelioikeus 990 € (norm. 1 290 €)

Tämä tavalliselle harrastajalle, joka pelaa muutaman kerran viikossa ja haluaa golfata myös muualla kuin kotikentällään.

Senioripelioikeus 690 € (norm. 990 €)

Pelioikeus on tarkoitettu yli 60-vuotiaille ja on voimassa maanantaista perjantaihin ennen klo 14:ää.

Yrityspelioikeus kahdelle 2 990 € (norm. 3 990 €)

Tämän tuotteen voi hankkia myös kaveriporukat. Se mahdollistaa korkeintaan kahden nimeämättömän pelaajan pelaamisen golfkauden jokaisena päivänä.

Nuorten aikuisten pelioikeus 890 € (norm. 1 290 €)

Täysin rajoittamaton pelioikeus alle 30-vuotiaille pelaajille. Hinnoittelussa on haluttu ottaa huomioon se, ettei nuorilla aikuisilla tulostaso ole vielä yhtä hyvä kuin heitä vanhemmilla lajin harrastajilla.

Lisää Early Bird -tuotteita >>

Huippukuntoinen kenttä lähellä ihmisiä

Hirsala Golf on laadukas ja moderni 18-reikäinen kenttä, joka sijaitsee vain reilun parinkymmenen minuutin päässä Helsingin keskustasta. Länsiväylän varrella asuvat hurauttavat Hirsalaan tietysti vielä tätä nopeammin.

Kentältä löytyy myös hyvät olosuhteet harjoitteluun, ja se tunnetaan erinomaisesta hoitotasostaan. Esimerkiksi tänä vuonna Hirsalan viheriöt olivat jo keväästä lähtien hyvässä kunnossa, vaikka talvi ja kevät olivat sääolosuhteiden takia Etelä-Suomessa ongelmalliset kentänhoidon kannalta.

Hirsala Golfin on suunnitellut David Jones. KUVA: LASSI PEKKA TILANDER

Loistavan kunnon lisäksi Hirsalan valtteihin kuuluu myös se, että kentälle saa helposti peliaikoja. Kuuselan mukaan tämä johtuu siitä, ettei myytävien pelioikeuksien määrää maksimoida.

”Pidämme pelioikeuksien myynnin hyvin rajallisena, jotta pelioikeuden hankkiva saa peliaikoja hyvin ja jotta vieraspelaajat mahtuvat myös pelaamaan”, Kuusela sanoo.

Tällä kaudella Hirsalassa tullaan pelaamaan noin 26 000 kierrosta. Se on 18-reikäiseksi kentäksi kohtuullinen määrä, joten tilaa varmasti riittää.

Kenttä auki lokakuun loppuun

Kuuselan mukaan kenttä aiotaan vielä lokakuun ajan, mikä sää sen sallii.

”Väylät ovat nyt paremmassa kunnossa kuin aiemmin tämän kauden aikana, joten kannattaa tulla meille vielä pelaamaan”, Kuusela sanoo.

Esimerkiksi GoGolfin verkkokaupassa on myynnissä edullisia green fee -tuotteita syyspeleihin.

Etsi luettavaa