Hyppää sisältöön

Ahokas ja Kakko vireessä Espanjassa: ”Kärsivällinen ja hyvä päivä”

Antti Ahokas lähtee tiukassa paikassa Ranskan CT-kisaan

Roope Kakko ja Antti Ahokas avasivat vahvasti kauden toisen Challenge Tourin osakilpailunsa Espanjassa. Kilpailussa pelaajat ovat tiiviissä nipussa ja kärkeen on matkaa vain kolme lyöntiä.

Antti Ahokas, Roope Kakko ja Oliver Lindell ovat suomalaisina mukana kauden toisessa Challenge Tourin varsinaisessa osakilpailussa Espanjassa. Izki Golfissa pelattavassa kilpailussa kaikki jatkoonpääsyyn oikeuttavalla sijalla olevat pelaajat ovat neljän lyönnin sisällä toisistaan. 

Parhaiten suomalaisista aloittivat Roope Kakko ja Antti Ahokas. Molemmat kiersivät Izkin kentän tuloksella 70 (-2). Ahokas merkautti kolme birdietä ja vain yhden bogin, Roopella kortista löytyi neljä birdietä ja kaksi bogia. 

”Kärsivällinen ja hyvä päivä tänään. Hyvin viritetty kenttä vaatii paljon järkeviä ja aika konservatiivisia ratkaisuja”, Antti analysoi.

”En lähtenyt hevostelemaan tiiltä tai lähestymisissä. Sain pidettyä pallon ns. paremmalla puolella”, hän totesi.

Kakko ja Ahokas jakavat sijan 20 torstain iltapäiväkierroksen jälkeen. Oliver Lindell on myös ihan hyvissä asetelmissa tuloksellaa 72 (par). Sillä jakaa sijaa 64, mutta kärkeen on matkaa vain viisi lyöntiä. Lindell oli kierrostaan vielä kaksi yli parin ennen viittä viimeistä reikää, mutta lopun onnistumiset toivat hyvän mielen kierroksesta. 

Kaikki suomalaiset ovat perjantaina aamuvuorossa ja heidän lähtöajat ovat Suomen aikaa kello 10.20-10.30. 

Kärjessä ovat Martin Wiegele ja Michael Hoey. Wiegele on voittanut urallaan yhden ja Hoey peräti viisi European Tourin osakilpailua. 

Etsi luettavaa