Hyppää sisältöön

Adrian Meronk ratkaisi pelin – Manner-Eurooppa voitti Hero Cupin

Adrian Meronk varmisti ratkaisevan pisteen Manner-Euroopalle. KUVA: GETTY IMAGES

Manner-Eurooppa voitti Hero Cupissa Iso-Britannia-Irlannin joukkueen. Ratkaisevan pisteen toi Adrian Meronk.

DP World Tourin ensimmäinen Hero Cup on päättynyt Manner-Euroopan 14,5–10,5 voittoon Iso-Britannia-Irlannista. Manner-Eurooppa johti avauspäivän jälkeen yhdellä, toisen päivän jälkeen kahdella ja lopulta eroa kertyi neljä pistettä.

Ottelun ratkaisevan pisteen nappasi Puolan Adrian Meronk, joka kukisti omassa ottelussaan niukasti englantilaisen Callum Shinkwinin. Puolalaiselle ratkaiseva piste oli balsamia haavoille, sillä kyseessä oli hänen ainoa pisteensä koko ottelussa. Hän hävisi kaikki kolme pariottelua.

”Voittaminen joukkueena on niin paljon hauskempaa, koska sinulla on ympärillä ihmisiä, jotka tukevat sinua ja pelaavat kanssasi joukkueena”, Meronk totesi.

Meronkin voiton myötä Manner-Eurooppa siirtyi 13,5–10,5 johtoon. Tanskan Nicolai Højgaard kaunisteli pisteet voittamalla Irlannin Seamus Powerin. Kisassa oli kaiken kaikkiaan jaossa 25 pistettä.

Manner-Euroopan joukkueen kapteenina toimi Italian Francesco Molinari, joka varmasti mielellään osallistuisi ensi syyskuussa kotimaassaan pidettävään Ryder Cupiin.

”Opin tuntemaan kavereita, joita en aiemmin tuntenut kovinkaan hyvin ja voin sanoa, että eurooppalainen golf on juuri nyt hyvissä käsissä”, Molinari kertoi.

Hero Cupista puuttui Euroopan neljä ykkösnimeä: Rory McIlroy, Jon Rahm, Matt Fitzpatrick ja Viktor Hovland, jotka kaikki mahtuvat golfin maailmanlistalla 10 parhaan joukkoon.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

DP WORLD TOUR

Dubai Desert Classic
Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki

AMATÖÖRIGOLF

NSW Medal, miehet
Jaapo Jämsä

AMATÖÖRIGOLF

NSW Medal, miehet
Katri Bakker ja Henni Mustonen

ALL THAILAND GOLF TOUR

Boonchu Ruangkit Championship
Janne Kaske


Etsi luettavaa