Hyppää sisältöön

3D paljastaa vartalon paremmat asennot

Artikkelikuvassa on nähtävissä kaksi eri asentoa taakseviennin huipulla. Vasen hahmo on amatööripelaaja ja oikea on tarkkoa draiveja lyövä PGA Tour -pelaaja. Taakseviennin huipulla amatööreillä on tapana nojata ylävartaloa taaksepäin. Tämä johtaa useisiin ongelmiin svingissä.

Amatööripelaajan ylävartalo lähtee helposti nojaamaan taaksepäin backsvingin aikana. Lantionkierron seurauksena selkärangan kulma siirtää huomaamatta ylävartalon liikaa taaksepäin. 

Tästä asennosta pelaaja usein liukuu osumaan sivusuunnassa ja menettää kontrollin mailan heilahduksesta. Maila jää usein vartalon liikkeestä jälkeen, eikä pääse heilahtamaan vartalon ohitse. Lyönti karkaa yleensä heikkona oikealle. 

Ylävartalon siirtymistä on usein aktiivisesti vastustettava taakseviennin aikana. Monesti pelaaja on tunnettava ylävartalon noja kohteen suuntaan pitääkseen sen alavartalon päällä kuvan osoittamalla tavalla. Voit tarkistaa oman asentosi videon tai peilin avulla. Tästä asennosta svingi voi toimia ilman liukumista ja maila saadaan helposti heilahtamaan vartalon ohitse.

Tässä loistava 3D-presentaatio kokonaisuudessaan. 

Etsi luettavaa