Hyppää sisältöön

32 palloa kadottanut Eason rikkoi taas ennätyksiä

Greg Eason jäi kauas 25 parhaan joukosta Web.com Tourilla.

Muistatko Greg Easonin, englantilaisen ammattilaisen, joka pelasi Web.com Tourilla kaksi yli 90 lyönnin kierrosta ja kadotti kisasa peräti 32 palloa. Nyt hän palasi Bahamalle kisaamaan, eikä vieläkään onnistunut alittamaan 90 lyöntiä.

Greg Easonin vuosi 2017 ei ole lähtenyt käyntiin onnellisten tähtien alla. Eason on pelannut nyt kolme kisakierrosta, eikä ole kertaakaan onnistunut pelaamaan kierrosta alle 90 lyönnin.

Muutama viikko takaperin Eason herätti huomiota Bahamalla, jossa hän kadotti kahden kierroksen aikana peräti 32 palloa. Tulos oli sen mukainen: 91-95.

 

Eilen Eason pelasi jälleen Web.com Tourin kisan Bahamalla. Ennen päätösreikää tilanne näytti paljon paremmalta, vaikkei peli ollutkaan kulkenut aivan odotusten mukaan. Hän oli kierrostaan kahdeksan yli parin, joten birdiellä kierrostulos olisi alkanut seiskalla.

Ei tullut birdietä. Tuli 15 (viisitoista) eli kymmenen yli parin ja tulokseksi merkittiin tasan 90 lyöntiä. Avauskierroksen jälkeen hän oli kärkimiestä peräti 24 lyöntiä perässä.

Easonia ei varmasti lohduta tieto siitä, että 15 lyöntiä yhdellä reiällä on Web.com Tourin uusi ennätys.

 

 

Etsi luettavaa