Hyppää sisältöön

10 faktaa GoGolf Loungesta – tällainen paikka on uusi sisäharjoittelukeskus Espoon Kerassa

GoGolf Loungessa on yhteensä kosolti lyöntipaikkoja ja suuri lähipelialue
GoGolf Loungessa on yhteensä kosolti lyöntipaikkoja ja suuri lähipelialue. KUVA: MARKUS SOMMERS

GoGolf Lounge on golfarien uusi olohuone Espoossa. Nyt kerromme, miksi moderniin sisäharjoittelukeskukseen kannattaa tulla viihtymään.

1. Mikä on GoGolf Lounge?

GoGolf Lounge on GoGolf-perheen kehittämä moderni sisäharjoittelukonsepti tai oikeastaan golfarien olohuone. Se tarjoaa mahdollisuuden viihtyä lajin parissa myös talvella. Lämmintä harjoittelutilaa on yli tuhat neliötä. Lisäksi sieltä löytyy golfhenkinen baari ja Golf Skyn pro shop.

Suurella lähipelialueella voi harjoitella putteja ja chippejä.

Suurella lähipelialueella voi harjoitella putteja ja chippejä.

Markus Sommers

2. Millaiset harjoittelumahdollisuudet GoGolf Lounge tarjoaa?

Lämpimiä lyöntipaikkoja on 20 ja elämyksellisiä Trackman-simulaattoreita kuusi. Lisäksi GoGolf Lounge tarjoaa monipuolisen lähipelialueen ja par 2 -radan.

3. Kenelle GoGolf Lounge on suunnattu?

Sisäharjoittelukeskus on tarkoitettu kaikentasoisille golfareille tavoitteellisista pelaajista vasta-alkajiin, jotka haluvat kehittyä ja viihtyä golfin parissa myös talvella.

Kaveriporukat voivat laittaa leikkimielisen kisan pystyyn Trackman-simulaattorissa tai lähipelialueella. Yhdeksältä näytöltä voi katsoa suomalaispelaajien edesottamuksia esimerkiksi European Tourilla, joten GoGolf Loungeen voi tulla myös ilman mailoja.

4. Mikä on Trackman-simulaattori?

Trackman on moderniin tutkateknologiaan perustuva lyöntianalysaattori, joka tarjoaa niin realistisen simulaattorikokemuksen kuin sisätiloissa on mahdollista. Peliolosuhteita ja kentän virityksiä voi vaihdella oman mielen mukaan. Valittavana on 70 täysmittaista ja kymmenen par 3 -kenttää eri puolilta maailmaa. Mukana ovat esimerkiksi Pinehurst ja East Lake Yhdysvalloista sekä Wentworth ja Valderrama Euroopasta.

Tavoitteelliselle harjoittelijalle Trackman kertoo kaikki tarvittavat tiedot lyönnistä. Siksi se on suosittu pelaavien ammattilaisten ja huippuvalmentajien keskuudessa.

5. Millainen on par 2 -rata?

Koukuttava par 2 -rata on golfillisempi versio minigolfista. Rataa voi pelata chippaamalla ja puttaamalla. Rata sisältää viisi par 2 -väylää, joista löytyy mielenkiintoisia pinnanmuotoja ja esteitä. Kenttä on käytössä tiettyinä aikoina ja tapahtumissa.

6. Millaisia opetuspalveluja GoGolf Loungesta on saatavilla?

GoGolf Loungessa järjestetään koko talvikauden ajan ryhmävalmennuksia. Opettajina toimivat Timo Karvinen, Antti Vaalas ja Marko Kumm. Heiltä on mahdollista ottaa myös yksityistunteja. Ryhmät ovat olleet äärimmäisen suosittuja, mutta hajapaikkoja ryhmävalmennuksiin löytyy vielä. Kursseja lisätään kysynnän mukaan.

7. Onko GoGolf Loungessa välinemyyntiä?

Kyllä on, sillä GoGolf Loungesta löytyy Golf Skyn pro shop. Liike toimii pop up -kauppana, jossa myydään vuorotellen eri valmistajien tuotteita. Golf Sky tekee sisäharjoittelukeskuksessa myös mailafittausta ja järjestää demopäiviä.

Trackman-simulaattori soveltuu erinomaisesti sekä tavoitteelliseen harjoitteluun ja viihdekäyttöön. GoGolf Loungessa Trackman-simulaattoreita on kuusi.

Trackman-simulaattori soveltuu erinomaisesti sekä tavoitteelliseen harjoitteluun ja viihdekäyttöön. GoGolf Loungessa Trackman-simulaattoreita on kuusi.

Markus Sommers

8. Miksi GoGolf Lounge perustettiin?

Se mahdollistaa golfista ympärivuotisen harrastamisen viihtyisässä ja lämpimässä ympäristössä.

9. Mitä muuta Keran Halleilta löytyy?

Keran Halleista on kehittynyt monipuolinen liikuntakeskus, jossa on tarjolla mm. 18 padel-kenttää, suuri kuntosali, biljardisali ja koripallokenttä. 

10. Missä GoGolf Lounge sijaitsee?

GoGolf Lounge sijaitsee Keran Halleilla, joka on Inexin entinen logistiikkakeskus lähellä Kiloa. Keran juna-asemalta hallille on noin 300 metriä, joten harjoittelemaan pääsee helposti myös julkisilla kulkuvälineillä. Osoitteessa Karantie 4 löytyy myös paljon ilmaista pysäköintitilaa. Muista pysäköintikiekko!

Golfia kuukausimaksulla

GoGolf Loungen avaaminen mahdollistaa ympärivuotisia, kuukausimaksullisia golftuotteita, joista alkuun asiakas voi valita joko pelaamisen ja harjoittelun tai pelkän harjoittelun. 

GoGolf Training sisältää kuukausimaksullisen, rajoittamattoman treenioikeuden GoGolf Loungessa ja GoGolf Rangeilla Espoossa ja Vantaalla. 12 kuukauden harjoittelupaketin hinta aikuisilta on 49 euroa kuukaudessa. Junioreille kuukausihinta on 39 euroa. 5 kuukauden harjoittelupaketin voi tilata hintaan 69 €/kk. Mikäli et halua sitoutua pidempään treenioikeuteen, voit ostaa yhden kuukauden treenioikeuden hintaan 79 €.

GoGolf Play and Trainingiin sisältyy harjoittelun ohella rajoittamattoman pelioikeus Kurk Golfissa, Hills by GoGolfissa ja GoGolf Isosaaressa. Tämän paketin hinta on 99 euroa kuukaudessa aikuisilta ja 59 euroa kuukaudessa junioreilta.

Paketteihin sitoudutaan aina vuodeksi kerrallaan, ja kuukausimaksuun sitoutuneet golfarit saavat alennuksen Trackman-simulaattorin käytöstä.

GoGolf Loungeen pääsee harjoittelemaan myös kertamaksulla. Trackman-simulaattorin saa tunniksi käyttöön 35 eurolla. Lyöntipaikka maksaa 15–25 euroa tunnilta. Maksuun sisältyvät rajaton määrä palloja ja lähipelialueen käyttö.

GoGolf Lounge kotisivut  | Ajanvaraus ja treenioikeudet

Etsi luettavaa