Hyppää sisältöön

Ålands Golfklubbin Slottsbanan herättää ihastusta LET:n kisakenttien videolla – Women´s Open pelataan Muirfieldissa

Slottsbanan 17. viheriön takaa avaa Ålands Golfklubbin merellisen idyliin parhaimmillaan

Naisten pääkiertueen tulevan kauden kisakenttien listaa ja esittelyvideota katsellessa positiivisena nousee monelle golfmatkakuume.

Naisten European Touria pelataan alkavalla kaudella 21:ssa  maassa, kisoja on 31.

Kiertue on onnistunut saamaan myös näkyvyyttä tapahtumilleen.

Majorit, Evian Championship ja Women´s Open huomioiden peräti 19 kilpailua on katsottavissa TV:n välityksillä, pääasiallisesti maksukanavien kautta.

Sanna Nuutinen oli edelliskauden Women´s Openissa ennen viimeistä päivää suomalaisittain historiallisesti neljäntenä, vain kolme lyöntiä johtopaikasta

Sanna Nuutinen oli edelliskauden Women´s Openissa ennen viimeistä päivää suomalaisittain historiallisesti neljäntenä, vain kolme lyöntiä johtopaikasta

LADIES EUROPEAN TOUR

Lippulaivakilpailu Women´s Open tarjoaa osallistujille yhden Skotlannin kuuluisimmista kentistä, Muirfieldin, joka vasta muutama vuosi sitten hyväksyi ensimäiset naiset jäsenikseen. 

Kisan palkintopotti on lähes kuusi miljoonaa euroa, enemmän kuin koskaan aiemmin Euroopassa pidettävissä kisoissa on ollut tarjolla.

LET julkaisi vuodenvaihteessa videokoosteen tulevan vuoden kisakentistä, joista suuri osa on varsin nimekkäitä ja tasokkaita. 

Edelliskaudella ensimmäisen kerran pelattu Scandinavian Mixed, miesten ja naisten yhteiskisa, käydään Ruotsin klassikkokenttiin kuuluvalla Halmstadin kentällä joka on emännöinyt Solheim Cupia.

Åland 100 Ladies Openin kisakierrokset pelataan 1.-3. syyskuuta Slottsbananilla, joka videolla kerää maisemillaan pisteet kotiin.

LET:lla pelaa tulevalla kaudella yhteensä kymmenen suomalaista.

Matilda Castrén katkaisi Gant Ladies Openin voitollaan suomalaisten 13 vuoden voitottoman jakson. Sanna Nuutinen oli pistelistalla ennätyksellisesti neljäs.

Ladies European Tour
 

Etsi luettavaa