Hyppää sisältöön

Älä tee tätä kotona: Oliver Lindell lyö palloa veneessä seisten ilman pelastusliivejä – tarkkuus on hallussa myös epästabiililla alustalla

Oliver Lindell sai ison vaihteen silmään heti avauskierroksella

Oliver Lindell esitteli jälleen taituruuttaan Instagramissa.

Oliver Lindell sijoittui sunnuntaina Vierumäki Finnish Challenge -kisassa jaetulle 11. sijalle. Sijoitus oli kirvelevä siinä mielessä, että lyönti paremmalla tuloksella porvoolainen olisi matkustanut täksi Tanskaan, jossa käynnistyy poikkeuksellisesti jo huomenna seuraava Challenge Tourin kisa.

Tanskan sijaan Oliver meni ”nuolemaan haavojaan” perheen Porvoon Emäsalossa sijaitsevalle mökille, jossa nuori taituri hioi taitojaan hieman erikoisella tavalla. Oliver julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän lyö palloa veneestä saaressa sijaitsevalle tekoviheriölle.

Oliverista ei kannata ottaa mallia, sillä kuten ex-pelaaja Jaakko Mäkitalo kommenteissa vähän kieli poskessa huomattaa: ”Eikö me oo sovittu et veneessä ei seisota! Ja missä pelastusliivit?”

Pallon lyöminen Lindelliltä onnistuu myös keinuvasta veneestä, sillä pallo kolahtaa lippuun, mutta ei ikävä kyllä putoa reikään.

”How unlucky is this?” hän kysyy videon saatetekstissä.

How unlucky is this? @challengetour

Henkilön Oliver Lindell (@oliverlindellgolf) jakama julkaisu

Etsi luettavaa