Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Srixon Z 785 näyttää hillityltä alkuasennossa. Hiilikuidusta valmistettu kruunu ja titaaninen lyöntipinta on käsitelty mustaksi.
Srixon

Srixon Z 785: Hillitty mutta tehokas

Srixon tarjoaa uutuusdraiverillaan erinomaisen vastineen rahalle.

Japanilaisen Srixonin uutuusdraiveri yllättää positiivisesti, sillä pallo lentää Trackmanin mittaamana pitkälle, vaikka osuma ei olisikaan aivan keskelle lapaa.

”Hyvät ja ihan ok lyönnit lensivät käytännössä yhtä pitkälle, eikä pari vähän huonompaa osumaa vienyt lyönnistä mittaa kuin noin 5 prosenttia”, arvioi eräs testaaja.

”Maila näyttää kivalta. Pallo lentää kohtalaisen pitkälle ja sen lähtönopeus on melkein vakio”, kuvaili toinen testaaja.

Anteeksiantavuutta mailaan on saatu sillä, että sen hiilikuidusta valmistettu kruunu on niin kevyt, että painoa on saatu lisättyä kehälle ja lavan pohjan takaosaan. Lyöntipinta on valmistettu uudenlaisesta titaaniseoksesta joka on paitsi kova mutta kimmoisa. Samoja materiaaleja on aiemmin käytetty tiettävästi XXIO:n draivereissa. Premium-merkki kuuluu samaan omistukseen kuin Srixon ja Cleveland.

Srixon Z 785:n säätöominaisuudet eivät ole samaa luokkaa kuin monessa muussa uutuusdraiverissa. Lavan pohjassa ei ole liikuteltavia painoja, joilla voisi hienosäätää pallon lentokorkeutta tai muuttaa lavan painotuksia. Toisaalta tämä näkyy myös hinnassa. Srixonin suositushinta on pari sataa euroa edullisempi kuin TaylorMaden M5-malli.

Srixonia valmistetaan kahdella eri nostokulmalla: 9,5 ja 10,5 astetta. Nostokulmaa voi säätää yhden asteen pienemmäksi tai suuremmaksi. Lisäksi hosel-osasta voi muuttaa myös mailan lie-kulmaa kaksi astetta ylös ja alas.

Mailan ulkonäkö on hillitty, eikä se varmasti ainakaan karsi ostajia. Mailassa ei ole ylimääräisiä krumeluureja, vaan musta kruunuosa yhdistyy saumattomasti mustaan lyöntipintaan. Lyöntiasennossa se muistuttaa Titleistin uusia TS2- ja TS3-draivereita.

Hinta-laatusuhteeltaan maila on varmasti yksi kauden houkuttelevimpia uutuuksia.

Hinta: 399 €

Kolme faktaa

Uusi lyöntipinta on vahvempi ja kevyempi kuin aiemmin. Se parantaa mailanpään nopeutta, ja pallo lentää aiempaa pidemmälle.

Lavan yläosa on valmistettu hiilikuidusta. Se mahdollistaa aiempaa anteeksiantavammat painotukset ja lisää siten lyöntien tarkkuutta.

Lavan nostokulman ja svingipainon säätäminen onnistuu helposti uusien menetelmien (Quick Tune Adjustment ja Customization System) avulla.

Srixonin ja muiden suurten välinevalmistajien välineuutuuksia pääsee testaamaan tänä viikonloppuna (15.-17.3.) pidettävillä GoExpo Golf -messuilla.

GoGolf suosittelee