Hyppää pääsisältöön
Sergio Garcia ja TaylorMade jatkavat erillään
Getty Images

Sergio Garcia vaihtaa mailamerkkiä

Viidentoista vuoden suhde TaylorMaden ja Sergio Garcian välillä tulee päätökseen. Osapuolet sopivat tiedotteen mukaan yhteisymmärryksessä sopimuksen purkamisesta.

Sergio Garcia vaihtoi Taylor Maden välineisiin vuoden 2002 Ryder Cupin jälkeen. Aiemmin hän oli ollut Titleistin "omaisuutta". Garcia ehti voittaa 19 kilpailua TaylorMaden välineillä, joista kruununa tämän vuoden Masters-voitto.

Aiemmin Garcian suurimmat saavutukset olivat Players Championshipin ykkössija ja upeat esitykset Ryder Cupeissa.

"Tänään 15 vuotta kestänyt yhteistyösuhde Sergio Garcian kanssa on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä. On ollut suuri kunnia kulkea mukana pelaajan uralla, joka on voittanut US Mastersin, The Players Championshipin sekä esiintynyt esimerkillisesti ympäri maailmaa eri kilpailuissa. Haluamme onnitella Sergiota hänen tähänastisesta urastaan ja toivotamme kaikkea menestystä tulevaisuuteen", TaylorMade kertoi tiedotteessaan. 

Mitä seuraavaksi bägiin?

Sergio Garcia ei ole itse tiedottanut uusista välinesopimuksista. British Mastersissa espanjalaisella oli bägissään kuitenkin jo Callawayn wedget ja Toulonin putteri, joka on Odysseyn mallistoa. Odyssey-merkin omistaa Callaway Golf.

Garcia on kuitenkin edelleen Adidaksen edustaja. Adidas myi TaylorMaden aiemmin keväällä yhdysvaltalaiselle sijoitusyhtiölle. Garcia näillä näkymin jatkaa Adidaksen vaatteilla, kengillä ja bägillä.

TaylorMade on tehnyt suuria satsauksia. Tänä vuonna he ovat allekirjoittaneet sopimukset jo Tiger Woodsin ja Rory McIlroyn kanssa. Lisäksi heillä on tallissaan Jason Day, Dustin Johnson ja Jon Rahm.

GoGolf suosittelee