Hyppää pääsisältöön
Ping esitteli uudet i500- ja i210-raudat maanantaina.
Ping

Ping julkisti kaksi mielenkiintoista rautamailaa - i500 on anteeksiantava blade

AMERIKKALAINEN PING tunnetaan fitattujen mailojen uranuurtajana, sillä se on jo pitkään se on valmistanut usealle eri lie-kulmalla varustettuja mailoja.

Maanantaina yritys esitteli kaksi uutta rautamailamallia: taoutun i500:n ja valetun i210:n. Niitä voi jo tilata Pingin jälleenmyyjiltä eri puolilta maailmaa.

Mailat poikkeavat toisistaan paitsi ulkonäön myös teknologian osalta.

 

"Testeissämme jotkut pelaajat paransivat lyöntipituutta jopa 13 metrillä i500-raudalla."

- John K. Solheim

 

SISÄLTÄÄN ONTTO, blademainen i500-malli tarjoaa pitkän ja korkean lentokaaren. Pingin i210-mallissa on keskitytty enemmän hyvään tuntumaan ja pituustarkkuuteen.

"Testeissämme jotkut pelaajat paransivat lyöntipituutta jopa 13 metrillä i500-raudalla", Pingin pääjohtaja John K. Solheimin sanoi välinevalmistajan tiedotteessa. "Pelaajat voivat laskea lyövänsä yhden numeron pienemmällä mailalla."

Solheimin mukaan molemmissa malleissa yhdistyy poikkeuksellisella tavalla pituus, tarkkuus ja toistettavuus, jotka ovat tärkeitä ominaisuuksia rautapelissä.

PINGIN-UUTUUDET.jpg

Ping i500:ssa on ontto lapa. Pingin i210-mallissa on puolestaan elastomeerista valmistettu insertti lavan takaosassa.
Ping i500:ssa on ontto lapa. Pingin i210-mallissa on puolestaan elastomeerista valmistettu insertti lavan takaosassa.
Ping

PINGIN i500-MALLI näyttää virtaviivaiselta, ja siinä on hyödynnetty pitkälti samaa teknologiaa kuin G700-mallissa. Uusi maila on hieman sirompi ja alapainoisempi. Taottu lapa koostuu tarkkuusjyrsitystä lyöntipinnasta ja ruostumattomasta teräksestä (17-4) valmistetusta rungosta. 

Ulkonäöllisesti malli muistuttaa blade-mailaa, ja siinä on melko pieni offset.

Ping i210 -lapa on valettu ruostumattomasta teräksestä (431). Sen osumapinnan takana on suurehko elastomeerista valmistettu insertti, joka parantaa osumatuntumaa ja lisää lavan kehäpainoisuutta.

Kehäpainoisuudesta ja insertistä huolimatta lapa on siro, ja aktiivipelaajien on helppo työstää sillä esimerkiksi erilaisia kierteitä.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että pitching wedgessä ja U-wedgessä urat kulkevat muita mailoja tiheämmässä. Tällä pyritään estämään ns. flierien syntymästä karheikosta, mikä parantaa pituustarkkuutta.

Pingin-mailat2.jpg

Edestäpäin katsottuna mailat näyttävät pitkältä samanlaisilta. Vasemmalla i210-malli ja oikealla i500-malli.
Edestäpäin katsottuna mailat näyttävät pitkältä samanlaisilta. Vasemmalla i210-malli ja oikealla i500-malli.
Ping

MOLEMPIA MAILOJA saa tilattua peräti kymmenellä eri lie-kulmalla. Mailoja löytyy 3–9:ään ja lisäksi PW ja UW (gap wedge). 

Ping i500 -mailat maksavat 185 / 195 € (grafiittivarsi) kpl. Ping i210-mailan suositushinta on 150 / 162 € kpl.

Lisätietoa mailoista Pingin sivuilta

GoGolf suosittelee